Streamingnyt

C More satser på europæiske blockbuster-serier med ny aftale

C Mores brugere får efter nytår udvidet indholdet i deres abonnement med et bredt udvalg af europæiske blockbuster-serier, det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Der er tale om en ny toårig samarbejdsaftale med streamingtjenesten Walter Presents, der tilfører C More et væld af ikke-engelsksprogede serier, der har været store seerhit i deres hjemlande og derefter udvalgt af tv-produceren Walter Iuzzolino.

Endnu mere Krimi indhold på C More

C More kan med den nye aftale med Walter Presents tilbyde sine brugere en hel sæson af en serie hver anden uge. Meget af det nye indhold er krimiserier, hvilket matcher profilen hos C More, der i forvejen råder over et stort krimikartotek af høj kvalitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Krimiserier er i høj kurs hos de danske streamingkunder, og det oplever vi i særdeleshed blandt vores brugere. Derfor er det også fantastisk at kunne tilbyde dem endnu mere krimi via aftalen med Walter Presents, siger Jens M. Andreasen, der er OTT-chef for C More Danmark.

Rygraden i C Mores store krimikartotek består foreløbig af 42 Beck-film. Der er flere Beck-film på vej hos C More, der under eget navn også leverer stærke krimiserier som Den røde Enke (Gåsmamman), Rebecka Martinsson, Fartblinda, Maria Wern og Jægerne. Derudover har C More stor succes med amerikanske krimiserier som Dr. Death, over engelske Line of Duty til australske The Secrets She Keeps.

Otte nye serier i januar 2022

C More kickstarter den nye aftale med Walter Presents med otte nye serier i januar 2022 med et bredt udvalg fra lande som Holland, Italien, Frankrig og Ukraine. Blandt de første titler er fx den hollandske krimiserie The Blood Pact (Klem), som minder om Inden vi dør, samt Thou Shalt Not Kill (Non uccidere) som er en usædvanlig italiensk krimiserie i Nordic Noir-stil, der kan sammenlignes med Sthlm Rekviem. Og de ikke-engelsksprogede film og serier er efterspurgte – det har C More blandt andet oplevet med den sydkoreanske Oscarvinder Parasite, som C More tilbyder eksklusivt i Norden.

[CMore14dagegratis]

– Interessen for ”ikke-engelsk” indhold er stort, og med den nye aftale med Walter Presents kan vi tilbyde vores brugere serier af den højeste kvalitet i rigelige mængder og på forskellige sprog. C More bliver en sikker destination for det bedste indhold fra Europa, siger Bo Thörnwall, som er content manager for C More Nordics.

Mere om Walter Presents

Walter Presents blev grundlagt i 2016 af Jason Thorp, Walter Iuzzolino og Jo McGrath i et samarbejde mellem Channel 4 og Global Series Network (GSN). Tjenesten leverer de bedste ikke-engelsksprogede serier, og er opkaldt efter, Walter Iuzzolino, der som kurator udvælger indholdet hos Walter Presents. Og minimumskravet til de udvalgte serier er, at de skal have været deciderede hit i deres respektive hjemlande for at komme i betragtning hos den italienske tv-producer.

Hos Walter Presents kan de populære serier nå ud til et endnu større publikum, hvilket fx skete for danske Når støvet har lagt sig i Storbritannien, og for den tyske serie Deutschland ´83 på det amerikanske marked. C More original-serierne Rebecka Martinsson, Dirigenten og Sthlm Rekviem er også en del af udvalget hos Walter Presents. Endda med succes – Sthlm Rekviem blev den mest sete serie hos Walter Presents i 2020.

Walter Presents når med den nye aftale med C More nu ud til 13 nationer, som tæller blandt andre USA, Canada, Storbritannien, Rusland, Australien og New Zealand.

– Dette er en milepæl for Walter Presents, og jeg er meget stolt over at arbejde med en fantastisk platform som C More. Skandinavien har længe været frontløber i tilblivelsen af den globale revolution af drama, hvilket har spredt sig som ringe i vandet, så et gigantisk globalt publikum nu nyder serier fra hele verden i rekordstort antal. Så det er perfekt at kunne takke Skandinavien for at forandre vores forståelse og glæde ved internationalt tv ved at give det skandinaviske publikum nogle af de mest spændende serier, der bliver produceret i Europa, siger Walter Iuzzolino.

Kilde: C More presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button