C More nyheder i januar

| søndag 01. jan, 2017 09:33 | opdateret 02. jan, 2017 kl. 19:54 | 0 Kommentarer

C More starter året med ny svensk dramaserie og har en række filmpremiere allerede på årets første dag. Desuden er der blandt andet premiere på Kung Fu Panda 3, Deadpool i januar på C More.

Læs mere herunder.

savnet c more1/1 – 2017 – Savnet

Dramaserie

Det stjernespækkede kriminaldrama “Savnet” er en ny svensk serie i fire afsnit. Serien er C Mores første originale serie og kommer ud af den store satsning på egenproducerede dramaserier, som svensk TV4 og C More er gået sammen om.

Serien er skabt af den engelske instruktør Colin Nutley. Serien har blandt andre Helena Bergström, Johan Widerberg og Molly Nutley i hovedrollerne – og får eksklusiv premiere på C More nytårsdag.

I “Savnet” spiller Helena Bergström politikommisæren Maja Silver fra politiets Nationale Operative Afdeling i Stockholm. Privat kæmper hun en kamp for at blive forsonet med sin datter Rebecka (Molly Nutley), og den kamp bringer Maja tilbage til den lille by, hun selv engang forlod. Da en meget tynd pige findes myrdet midt i det svenske Bibelbælte, bliver Maja inddraget i efterforskningen og jagten på sandheden. Og da endnu en pige forsvinder, bliver byens beboere lamslåede af frygt og rygterne begynder at florere.

Video Thumbnail

Saknad preroll reg

 

1/1 Suffragette

Drama 2015

Autentisk drama om kvindebevægelsens kamp for kvinders valgret i 1920’ernes England, hvor de kæmpede med alle midler – de sprængte postkasser i luften, klippede telegrafkabler over og begik hærværk mod berømte kunstværker. Emmeline Pankhurst (Meryl Streep) stod i spidsen for aktivisterne, og vaskekonen Maud (Carey Mulligan) satte hele sit liv på spil for kvindesagen.

 

1/1 Ex Machina

Drama, Thriller, Sci-Fi 2015

Programmøren Caleb (Domhnall Gleeson) bliver inviteret til sin geniale chefs (Oscar Isaac) afsidesliggende luksusvilla, hvor han i al hemmelighed udvikler androider. Calebs opgave bliver at teste den menneskelignende Avas intelligens og bevidsthed, og han er overrasket over, hvor menneskelig hun virker til at være. Alicia Vikander blev nomineret til en Golden Globe for sin rolle i dette tankevækkende sci fi thrillerdrama.

 

1/1 Fast & Furious 7

Action 2015

Spektakulært actioneventyr, hvor vi genser Dominic Toretto og hans farthungrende medsammensvorne. Dom og de andre har for længst vendt kriminaliteten ryggen, men fortiden indhenter de tidligere kumpaner. De må nu igen forene deres kræfter for at overvinde deres fjender. Vin Diesel, Michelle Rodriguez og de andre får denne gang selskab af Dwayne Johnson, Kurt Russell og Jason Statham.

 

5/1 Fifty Shades of Grey

Drama 2015

Anastasia Steele er en naiv universitetsstuderende, der mærker lidenskaben blusse op, da hun møder den mystiske milliardær Christian Grey. Hans appetit på seksuel dominans både skræmmer og fascinerer hende, og deres forhold bliver en sand rutsjebanetur. Filmatisering af E. L. James’ kontroversielle bestseller, instrueret af Sam Taylor-Johnson (“Nowhere Boy”).

 

13/1 Brooklyn

Drama 2015

I 50’ernes Irland kæmper den unge kvinde Eilis (Saoirse Ronan) for sin overlevelse. Fattigdommen er udbredte og jobmulighederne få. Hun får chancen for at prøve lykken i New York, hvor hun møder den charmerende blikkenslager Tony. Alt tegner lyst, lige indtil Eilis bliver kaldt hjem til Irland. Det sætter deres kærlighed på en alvorlig prøve. Anmelderrost romantisk drama, der blev nomineret til tre Oscars, bl.a. for bedste film. Baseret på en roman af Colm Tóibín.

 

14/1 Focus

Comedy,Action 2015

Nicky Spurgeon er en storsvindler, der tager nybegyndertyven Jess Barrett under sine vinger. Deres professionelle forhold bliver imidlertid bragt i fare, da de får følelser for hinanden, og Nicky vælger at afbryde samarbejdet. Tre år senere mødes de igen. Nicky er i færd med at udføre et stort anlagt svindelnummer, men må se i øjnene, at han risikerer at blive slået i sit eget spil. Hovedrollerne i denne krimikomedie spilles af Will Smith og Margot Robbie (“Suicide Squad”).

 

20/1 Deadpool

Action, Comedy 2016

Hæsblæsende actionkomedie, hvor vi møder den kæphøje lejesoldat Wade (Ryan Reynolds), der bliver kidnappet og udsat for et brutalt medicinsk eksperiment. Det smadrer hans udseende, men giver ham til gengæld også superkræfter. En bitter Wade omdøber sig selv til Deadpool, bevæbner sig til tænderne og udtænker en frygtelig hævn. Denne outsider i X-Mens filmunivers blev anset for at værende en satsning, men endte som en kæmpe succes.

 

21/1 Kung Fu Panda 3

Børn/Familie 2016

Kung fu-mesteren Po bliver genforenet med sin far, og sammen tager de til i et panda-paradis i en fjerntliggende bjerglandsby. Idyllen er dog snart truet, da den skurkagtige mester Kai, der bekæmper alle unge kung fu-krigere på sin vej, dukker op. For at besejre Kai må Po træne sine nye pandavenner i kung fu, så de kan kæmpe sammen.

 

26/1 Blackhat

Thriller 2015

Actionthriller om hackeren Nick Hathaway, der sidder bag tremmer for cyberkriminalitet. Pludselig får han mulighed for at afkorte sin straf, da en cyberterrorist udfører tilsyneladende tilfældige angreb rundt om i verden. De amerikanske og kinesiske myndigheder har nemlig brug for Nicks hjælp til at finde gerningsmanden. I hovedrollen ses Chris “Thor” Hemsworth, og for instruktion står Michael Mann (“Heat”, “Collateral”).

 

27/1 The Water Diviner

Drama 2014

Gribende historisk drama af og med Russell Crowe. Efter slaget ved Gallipoli i 1915 rejser den australske landmand Connor til Tyrkiet for at lede efter sine tre sønner, der alle deltog i slaget, men nu er meldt sagnet. Det bliver en opslidende tur for Conner – både fysisk og mentalt – der virkelig er kommet på udebane. Han er dog ikke alene, men får hjælp hoteldirektøren Ayshe.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming