Streamingnyt

C More laver mere Hamilton – Jakob Oftebro er tilbage i hovedrollen

Jakob Oftebro er tilbage i hovedrollen som Carl Hamilton, når optagelserne til C More Original-serien Hamilton 2 begynder til sommer. Hamilton er baseret på Jan Guillous bøger om den hemmelige agent, og blev den mest sete serie hos C More Danmark i 2020.

– Den første sæson oversteg alle vores forventninger, og jeg er sikker på, at denne sæson kommer til at gøre det samme, siger Petra Ahlin, som er eksekutiv producent for C More og TV4.

Den nye sæson består af fire actionfyldte historier fordelt over otte afsnit, som får premiere på C More i 2022. I Hamilton 2 bliver der gensyn med Carl Hamilton (Jakob Oftebro), Hamiltons kæreste Sonja Widén (Katja Winter), Säpo-agenterne Kristin Ek (Nina Zanjani) og Birger Hagman (Jörgen Thorsson) og admiralen Astrid Bofors (Annika Hallin).

Hamilton 2 produceres af Renée Axö fra Dramacorp Pampas på vegne af C More og TV4. Petra Ahlin er eksekutiv producent hos C More og TV4. Frederik T Olsson har skrevet manuskriptet til den nye sæson, mens Erik Leijonborg igen er instruktør på serien.

Første sæson af Hamilton kan streames på C More.

Kilde: C More presse

I samme kategori

Back to top button