TV-NytStreamingnyt

C More indgår eksklusiv aftale med Starz om premiereserier

C MoreC More indgår en eksklusiv output-aftale med Starz om premiereserier. Ash vs Evil Dead og Flesh and Bone kommer allerede her i efteråret.

C More lægger nu Starz’ kvalitetsserier til det i forvejen stærke udbud af premium-indhold. En flerårig eksklusiv first pay-aftale sikrer, at samtlige af Starz’ serieproduktioner vises først og eksklusivt hos C More – lige efter den amerikanske premiere. Der lægges ud med thriller-komedieserien Ash vs Evil Dead samt balletdramaet Flesh and Bone. Se serierne på C More når og hvor du vil.

En flerårig output-aftale med Starz Digital og Starz Worldwide Distribution giver C More nordisk eksklusiv premiere-rettigheder til alle nye serier produceret af Starz på både betalings-tv og SVOD. Serierne har premiere tæt på den amerikanske urpremiere. I november får Ash vs Evil Dead (1/11) og Flesh and Bone (10/11) premiere, og i begyndelsen af næste år har The Girlfriend Experience premiere på C More.

Aftalen omfatter også et udvalg af film fra Starz, deriblandt deres første egenproducerede film The Dresser.

I aftalen indgår også SVOD-rettigheder til de indledende sæsoner af et antal eksisterende attraktive Starz-serier som White Queen, Magic City, Party Down, Black Sails og Power. De første af disse serier kommer C Mores streamingkunder til at kunne se allerede i efteråret 2015.

– C More tilføjer hele tiden stærke nyheder til markedets i forvejen bedste underholdningstjeneste. Vores kunder får nu eksklusiv adgang til Starz’ nyeste kvalitetsserier og film, som man kan streame, når man vil. Desuden får man hos C More en række af Starz’ seneste seriesucceser, siger Manfred Aronsson, VD C More.

– Vi på Starz er meget glade for denne omfattende output-aftale med C More. De er en veletableret partner, som deler vores vision om at sprede Starz’ kvalitetsindhold på det nordiske marked og fokuserer lige som os på at tilbyde udbuddet på flere platforme, siger Mara Winokur, Senior Vice President Starz Digital.

Kilde: C More

I samme kategori

Back to top button