TV-Nyt

Bundesligaen er tilbage fra vinterpausen

BundesligaEurosports seere kan godt begynde at slikke sig om munden op til den kommende weekend, hvor vi sender LIVE fra både top- og bundopgør i Bundesligaen. Og så skal vi naturligvis se det danske stortalent Pierre-Emile Højbjerg for første gang i Augsburg-trøjen.

Der er lagt i ovnen til en række aldeles seværdige opgør i Bundesligaen i weekenden. Det bliver spændende at se, om Nicklas Bendtner er med i truppen for Wolfsburg, og så får Pierre-Emile Høfbjerg debut for sit nye hold Augsburg, hvor han i sine første træningskampe har været forrygende.

Forårspræmieren byder på følgende kampe LIVE på Eurosport 2:
Fredag den 30. januar
20.15: Wolfsburg – Bayern München LIVE på Eurosport 2 HD (sendes også på ARD)

Lørdag den 31. januar
18.30: Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund LIVE på Eurosport 2 HD

Søndag den 1. februar
15.15: Werder Bremen – Hertha Berlin LIVE på Eurosport 2 HD
17.30: FC Augsburg – Hoffenheim LIVE på Eurosport 2 HD

Se Eurosport online gennem Watz Me NowPrøv 30 dage gratis og køb Eurosport 2 som tilllægskanal.

Wolfsburg – Bayern München
Vi begynder festfyrværkeriet fredag, hvor Wolfsburg tager imod mestrene fra Bayern München. Det er Bundesligaens 2. plads, der tager imod 1. pladsen, så der venter os forhåbentligt et brag af en kamp.

Det er toppen af poppen i tysk fodbold, der tørner sammen. Denne kamp kommer formentlig til at indeholde alt det, som vi fodboldelskere holder af ved sporten. Wolfsburg har været denne sæsons positive overraskelse med en masse flot, offensivt fodbold, og Bayern har egentlig bare holdt fast i deres overlegne rolle fra de seneste sæsoner. Det er derfor også ved at være sidste chance for Wolfsburg, hvis de skal hale lidt ind på Bayern, men de skal virkelig stå tidligt op, hvis de skal have point, og det er selvom, de har hjemmebanefordelen,” konstaterer Eurosports faste Bundesligakommentator Henrik Hvillum om kampen.

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund
I lørdagens opgør bliver det top mod bund, når Leverkusen byder Dortmund velkommen. Leverkusen har indtil videre haft en stabil sæson og indtager en pæn tredjeplads i tabellen, mens Dortmund har vist sig at være årets helt store skuffelse med blot 15 point efter 17 kampe. Det er intet mindre end en katastrofe for storklubben, der ellers på papiret burde kunne matche alle topholdene, endda Bayern München på en god dag. Dortmund har dog stadig potentialet, og Henrik Hvillum tror også på, at holdet vender den sæsonlange dårlige stime før eller siden:

På et eller andet tidspunkt skal de jo vise deres rigtige niveau, og det kan meget vel være i lørdagens kamp mod Leverkusen. Styrkemæssigt er de to hold nogenlunde lige, og det burde principielt også have været en topkamp, men der er bare en enorm forskel på de to holds første halvdel af sæsonen; det ene hold har præsteret flot, mens det andet har spillet en historisk dårlig sæson. Det har naturligvis sat sig på selvtilliden, og derfor må Leverkusen også siges at være favoritter før opgøret,” siger Henrik Hvillum.

Augsburg – Hoffenheim:
Weekenden afsluttes med opgøret mellem Augsburg og Hoffenheim, som begge har placeret sig stabilt i midten af rækken på en henholdsvis sjette- og syvendeplads. Her kan vi glæde os til at se vores danske stortalent Pierre-Emile Højbjerg få debut for sin nye klub Augsburg, der gerne skulle tage en sejr i hjemmebaneopgøret mod Hoffenheim:

Det bliver interessant at følge Pierre-Emile i hans første tællende kamp. Han har spillet et par træningskampe, og træneren har været meget begejstret for ham. Jeg synes, det er et virkelig fornuftigt skifte til en klub, der ligger stabilt og har en harmonisk trup og en træner, der tror på ham, og vi får formentlig en sprudlende Højbjerg at se i dag. Og så i et rigtig tæt opgør, som de forhåbentlig skulle vinde,” konstaterer Henrik Hvillum.

Der var mange klubber om buddet, men valget faldt på Augsburg, og det betyder, at Pierre-Emile bliver boende i München og får en masse spilletid, før han vender retur til Bayern til sommer. Selvom storklubben har valgt at leje den unge dansker ud, så er det fortsat her, hans fremtid ligger.

Højbjerg har jo forlænget med Bayern til 2018, så det er et rigtig godt signal at sende fra deres side. Nu skal han markere sig i Augsburg, hvor han formentlig bliver fast spiller, som hans talent og styrke berettiger ham, og så skal han retur og tage kampen op mod verdensstjernerne. Jeg tror på ham, og dagens kamp bliver starten på en rigtig spændende tid for ham,” afslutter Henrik Hvillum.

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button