TV-NytBranche-Nyt

Bundesliga tilbage på dansk tv – TV3 Sport og Viaplay sikrer sig mange nye fodboldrettigheder

Fra og med den kommende sæson og tre år frem har Nordic Entertainment Group sikret rettighederne til at vise op mod 1.500 kampe på tværs af selskabets tv-kanaler og streaming-tjenester fra følgende ligaer:

Bundesliga: Med Bayern og Dortmund (med Thomas Delaney) som et par af topklubberne. Bundesligaen har en fast fanskare i Danmark, men også i Norge, Sverige og Finland rykker den tyske turnering, hvor der er mange lokale spillere i aktion.

Ligue 1: Med PSG med verdensstjernerne som trækplastret har Ligue 1 udviklet sig de senere år. Flere nordiske spillere garnerer stjerner som Neymar, Higuain og andre hver uge fra den franske liga.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Æresdivisionen: Hollandsk fodbold er destinationen for masser af skandinaviske spillere. Og med klassiske hold som Ajax, PSV og andre, er der stadig masser af grøde i kampene fra Tulipanlandet. BEMÆRK  er tilsyneladende solgt videre til TV 2 Sport / Play i Danmark.

First Division A: Den belgiske liga er ny i rettighedsporteføljen. Men belgisk fodbold er i en guldalder med masser af grøde i talentudviklingen. Og i den hjemlige liga kan man udover mange nordiske spillere også stifte bekendtskab med fremtidens belgiske stjerner.

Scottish Premiership: Den skotske liga har klassiske hold som Celtic og Rangers som trækplastrene. Og byder blandt andet på Old Firm mellem de to hold, som en af international fodbolds største enkeltkampe.

Copa America: Det sydamerikanske mesterskab i sommeren 2019 samler alt, hvad Sydamerika kan byde på af stjerner. Vi kan glæde os til Neymar, Messi, Aguero, Suarez og mange andre stjerner

”Vi har nu en komplet række af fodboldrettigheder. Premier League, Champions League, Superliga, og nu Bundesliga, Ligue 1, skotsk, belgisk og hollandsk fodbold og de sydamerikanske mesterskaber sikrer, at vi i Nordic Entertainment hele tiden er relevante med stærkt fodbold-indhold. Alle de førnævnte rettigheder sammenholdt med dansk pokalfodbold, første division, landskampe mv. er meget massivt, og vi glæder os til at vise de op mod 1.500 ekstra årlige kampe, som findes i den nyindkøbte pakke. Jeg garanterer, at Danmarks stærkeste sportsredaktion glæder sig til opgaven, og vi vil gøre alt for at bringe den bedste dækning til vores seere, brugere og de danske fans. Fodbold er et kerneområde for os, og vi kan ikke vente med at komme i gang,” siger Kim Mikkelsen, SVP & Group Head of Sports, Nordic Entertainment Group.

Købet af rettighederne til nye ligaer som f.eks. den belgiske og skotske skal formentlig også ses i lyset af, at man gerne vil styrke sporten på gratistjenesten Viafree.

Der er endnu ingen, der har meldt ud, at de har sikret sig rettighederne til den spanske La Liga samt den italienske Serie A. Rettighederne til disse to turneringer udløb ved den seneste sæsons afslutning. La Liga skulle have meget store forventninger til et kæmpe prishop på rettighederne, så det kan blive svært at finde en køber inden sæsonstart.

Tjek vores fodboldrettighedsoversigt her

Tjek vores komplette sportsrettighedsoversigt her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button