Branche-Nyt

Bundesliga rettighederne forlænget til 2029 – Viaplay og TV3 Sporten er fortsat hjemstedet for tysk fodbold

NENT Group og Bundeliga International har indgået en aftale om en forlængelse af de eksklusive rettigheder til Bundesliga indtil 2029. Aftalen betyder, at man på Viaplay årligt kan se frem til mere end 300 live-kampe direkte fra Bundesligaen, mens udvalgte kampe ligeledes sendes på TV3-kanalerne.

Aftalen inkluderer også de eksklusive rettigheder til den tyske Super Cup, 2. Bundesliga samt Bundesligaens op- og nedrykningskampe.

Danske fodboldstjerner som Thomas Delaney (Borussia Dortmund), Yussuf Poulsen (RB Leipzig) og Robert Skov (TSG Hoffenheim) fører an i Bundesligaens danskerkoloni, mens Bundesligaen også byder på superstjerner som den norske sensation Erling Håland (Borussia Dortmund), Robert Lewandowki (FC Bayern München) og Thomas Müller (FC Bayern München).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Bundesligaen er én af Europas bedste og mest spændende ligaer – og vi ved, at nabolandets bedste liga har en stor plads i hjerterne hos de danske fans. Masser af danske klassespillere har været i Bundesligaen både historisk og aktuelt, og ligaen har en både stor, men også dedikeret fanskare i Danmark. Længden på NENT Groups nye aftale betyder, at de danske fodboldfans kan følge Bundesligaens mange danskere samt de internationale stjerner tæt, uge efter uge på Viaplay i mange år frem, og den lange aftale gør også, at vi sammen med Bundesligaen vil sætte masser af kræfter ind på at udvikle dækningen til gavn for seerne. NENT group og Bundesligaen bliver meget tætte partnere, og danskerne skal føle, at Bundesligaen er helt tæt på dem. Samtidig sætter aftalen endnu engang en tyk streg under positionen, hvor Viaplay og TV3-kanalerne er danskernes foretrukne fodbolddestination”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport.

NENT Groups dækning af Bundesligaen byder på både ekspertanalyser i studiet og danske kommentatorer. Desuden kan man – når verden forhåbentligt vender tilbage til dét, der kan betegnes som mere normale tilstande efter Coronavirus – se frem til den unikke stemning fra mange passionerede fans; Bundesligaen er nemlig én af de mest fanstøttede ligaer i verden.

”Ved at forpligte os til denne langsigtede aftale bekræfter vi endnu en gang vores strategiske tilgang til at arbejde tæt sammen med vores partnere for at levere et verdensklasseprodukt til fans i hele Europa. NENT Groups ambitioner inden for streaming samt deres holdning til innovation afspejler i høj grad vores egne, og NENT Group og Bundesliga bygger nu videre på fundamentet for et godt partnerskab. Vi ser frem til mange spændende øjeblikke sammen i de kommende år”, siger Robert Klein, Bundesliga International CEO.

De forlængede rettigheder til Bundesligaen gælder for alle NENT Groups ni europæiske markeder, og dermed kan fodboldfans i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Polen se frem til at følge globale superstjerner og lokale fodboldhelte i Bundesligaen og 2. Bundesligaen i de næste mange år frem.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button