TV-NytBranche-Nyt

Bundesliga højdepunkter på 6’eren

BundesligaDer er kamp om fordboldseerne og nu har 6’eren endnu mere fodbold hver lørdag. SBS Discovery Media og Eurosport har nemlig netop indgået en aftale, der betyder, at 6’eren kan udvide den i forvejen massive dækning af fodbold i verdensklasse i programmet ”Lørdagsbold på 6’eren”. 

”Vi glæder os over, at Bundesligaen nu også er en del af vores attraktive fodboldpakke til seerne hver lørdag. Bundesligaen er en utrolig stærk turnering med masser af passionerede fans på lægterne og adskillige danske profiler. Tysk fodbold har det hele i øjeblikket, og vi ser frem til at vise det til 6’erens seere,” fortæller SBS Discovery Medias Sportschef Jes Holm Andersen.

Aftalen med Eurosport betyder, at 6’eren fremover hver lørdag vil bringe Bundesliga højdepunkter i programmet ”Lørdagsbold på 6’eren” – første gang lørdag den 14. september kl. 20.40.  6’eren slår på at de som den eneste tv-station i Danmark nu byde på topfodbold fra de tre vigtigste ligaer i Europa nemlig Premier League, Bundesligaen og La Liga.

Vil du se live Bundesliga fodbold skal du dog fortsat slå over på Eurosport 2. Se vores store overblik over fodboldligaer på de enkelte kanaler her

Kilde: 6’eren.dk via tvnyt.com

I samme kategori

Back to top button