Streamingnyt

Bruger du Filmstriben? – Bibliotekernes Filmtilbud nu med AirPlay

filmstriben logo1Filmstriben er Bibliotekernes Filmtilbud, her kan du med et bibliotek brugernummer og en pinkode låne film i 48 timer. Filmstriben indeholder en bred vifte af spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne. Filmene udvælges af bibliotekarisk personale ansat ud fra begreberne kvalitet, alsidighed og aktualitet.

Filmstriben antal laanHvor mange film du kan leje pr. måned kan variere fra kommune til kommune. Vi kan låne 6 om måneden.

Generelt så er Filmstriben ikke tænkt som en tjeneste, der skal konkurrere med de kommercielle tjenester. Trods fokus på det mere smalle, europæiske film og kvalitets film, så er der mange velkendte titler i deres udbud, så det kan være en god idé at tjekke Filmstriben, omend deres brugeroverfalde måske ikke er så optimal, som mange andre tjenester.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

En anden god grund til at tjekke Filmstriben er, at du til tider også kan finde nye film hurtigere her end på f.eks. Viaplay eller C More.

Filmstriben Megan filmEt eksempel på dette kunne f.eks. være filmen Megan Leavey, som du skal leje til 39,- på Blockbuster, Viaplay og Plejmo, men du altså kan låne uden beregning på Filmstriben. Der er på Filmstriben også adgang til en række danske tv-serier, du måske gerne vil have et gensyn med.

Filmstriben laane filmAlt det kræver er dine låneoplysninger, som du benytter på biblioteket, men derudover kan du også lave en brugerprofil på Filmstriben og oprette huskelister, bedømme film og se film specielt anbefalet til netop dig.

Apple TV airplayFilmstriben har netop i februar 2018 opgraderet deres iOS app med ægte Airplay, det betyder, at du nu kan afspille film mere optimalt på din Apple TV.

Filmstriben ChromecastUdover Apple TV så kan du også benytte Chromecast fra computer, her skal du benytte Chrome Browseren og Filmstribens hjemmeside. Der er fra medio april 2018 også en Filmstriben Android app.

Man kan ikke caste fra Filmstribens iOS app endnu.

Det ser generelt ud til at nyt indhold på Filmstriben streames i 720p og med en bitrate omkring de 5 Mbit.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button