TV-Nyt

Brag af en opstart fra Spanien i La Liga på 6’eren

6eren logoLa Liga ruller snart igen for fuld udblæsning over skærmen. Fra slutningen af august kan spansk fodbold opleves uge efter uge – på 6’eren.

6’eren åbner ballet med et brag af en kamp mellem Michael Laudrups Mallorca mod Real Madrid i weekenden 28./29. august.
Spanien er regerende europamestre, verdensmestre og for 3. år i træk er verdens bedste fodboldspiller fra La Liga. Fortsætter Barcelona og Real Madrid deres sejrsmarch? Eller kan Valencia, Sevilla eller måske Michael Laudrups Mallorca drille favoritterne?

Følg Laudrups udfordring med Mallorca
Michael Laudrups tilbagekomst til Spanien er en kæmpe begivenhed, og det bliver spændende at se Laudrup sætte sit præg på Mallorca, som sluttede på en fornem femteplads i sidste sæson. Ud over Mallorca og Laudrups udfordringer er der også masser af fodboldguf i vente med Messi, Ronaldo, Forlán, Kaká og Villa. Der er også danske spillere i La Liga. Den danske landsholdsspiller Patrick Mtiliga spiller i Malaga, og Michael Jacobsen fra AaB er at finde i Almeria.

Peter Piil er kommentator
"Der er med stor fornøjelse, at vi igen er klar til at præsentere La Liga for vores seere. Jeg ser frem til en spændende sæson med fantastisk fodbold fra en af de mest underholdende ligaer, hvor kvaliteten på samtlige hold er utrolig stor. Der er meget få svage hold i La Liga, og det bliver spændende at se, hvem der kan true Barcelona og Real Madrid, og hvem der bliver sæsonens positive overraskelser”, siger Peter Piil, der fortsætter som kommentator af La Ligas kampe på 6’eren.

Spansk fodbold er synonym med smukt spil og gode resultater
”Spanien er et stort fodboldland, hvilket vi fik bekræftet ved VM. Spansk fodbold er lig med positiv, offensiv og underholdende fodbold. Spanien har med god grund været blandt favoritterne mange gange, men er tidligere blevet kritiseret for ikke at få tilfredsstillende resultater ud af deres teknisk betonede spil. Men med både Europa- og Verdensmesterskabet som svar på tiltale, er der vel næppe nogen, der længere er i tvivl om, at smukt spil og gode resultater sagtens kan gå hånd i hånd. Alle der blev begejstret over Spaniens VM-præstationer kan uden tvivl se frem til mere af samme skuffe fra La Liga i den kommende sæson,” lyder det fra Peter Piil.

Mere end 50 kampe – plus Copa del Rey
6’eren viser mere end 50 kampe fra La Liga og følger derudover også den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Følg dit favorithold fra 28. august på 6’eren

Kilde: SBS presse

I samme kategori

Back to top button