Boxer

Boxer styrker det frie tv-valg med TV3 og TV3+

nye tv-serie 2014 tv3Der bliver nu endnu mere frit valg hos Boxer end tidligere. Det sker, efter at de populære tv-kanaler TV3 og TV3+ nu er blevet en del af Boxers Flex-univers.

Dermed kan Boxers kunder fremover vælge TV3 i både Boxer Flex8, hvor man selv udvælger otte tv-kanaler, samt i Boxer Flex, hvor man både selv kan vælge, hvilke kanaler man ønsker samt hvor mange. Foreløbig kan TV3+ alene vælges i Flex8, men ikke i Boxer Flex.

Derudover er TV3+ nu en tilvalgs-kanal til Boxers eksisterende tv-pakker Boxer MINI, Boxer MIX, Boxer Flex8 samt Boxer TV 2-pakken, og det er en markant styrkelse af kundernes frie valgmuligheder i forhold til selv at sammensætte den tv-pakke, man ønsker.

– Vi véd, at mange tv-forbrugere har haft et ønske om at skifte til Boxer, fordi Boxer har et meget mere fleksibelt udbud, hvor man selv kan vælge sine tv-kanaler, men fraværet af TV3-kanalerne har været stopklods for nogle. Så vi er glade for, at den forhindring nu er ryddet af vejen, siger Pierre Helsén, der er konstitueret adm. direktør for Boxer TV A/S.

Styrkelsen af Boxers fleksible frit valgs-univers kommer efter, at Boxer i 2014 lancerede det helt frie tv-valg med Boxer Flex. Her blev det for første gang muligt at købe præcis det antal kanaler, som man ønsker – startende med bare en enkelt.

Boxer Flex omfatter stort set samtlige tv-kanaler i Boxers udbud og nu altså også TV3.

Bemærk at TV3+ kræver DVB-T2 modtagelsesudstyr

Kilde: Boxer

Relaterede artikler

Back to top button