Boxer

Boxer overvejer den udskældte kortafgift

boxertvlogoBoxer har netop hævet kortafgiften fra 389,- til 399,- pr. halvår, kortafgifter har længe været udskældte, fordi den typisk har stået med småt og ikke fremgår af den månedspris tv-pakkerne sælges på. 

Boxers kortafgifter er netop i dag havnet i Ekstra Bladet, hvor  adm. direktør i Boxer Steen Ulf Jensen forklarer, hvorfor Boxer har valgt konstruktionen med kortafgifter. “Vi har gjort det, fordi da vi kom ind på markedet for fire år siden, var det måden, den her branche arbejdede på. Dem, vi konkurrerer med, de præsenterede priserne på den her måde. Og når man kommer ind på markedet, er man som ny spiller bange for, at man kommer til at se alt for dyr ud, selv om man ikke er det og har de billigste priser”.

Først gik Canal Digital væk fra kortafgifter og senest har også Viasat også droppet det særskilte tillæg for en samlet pris, og det har Boxer direktøren da også noteret sig. “Vi er nu i fuld overvejelse, om vi også skal gøre det samme. Det er jo nemmere for kunden, hvis det er ens”, udtaler han. Han vil dog af konkurrencemæssige årsager ikke ud med, hvornår Boxer vil ændre sin prisstruktur. 

Udover kortafgiften så betaler Boxer kunder også et administrativt betalingsgebyr, der netop er steget til 9,75,- pr. betaling.

Kilde: Ekstra Bladet

 

I samme kategori

Back to top button