BoxerHDTV

Boxer indgår aftale med Discovery Networks – får også Eurosport 1

Boxer_logoBoxer og Discovery Networks har indgået en ny flerårig aftale om distribution af Disocovery kanaler på Boxer TV’s platform.

Aftalen er en ny samlet aftale for Discovery Network kanaler, tidligere var SBS-kanalerne og Discovery-kanalerne separate aftale men efter Discoverys overtagelse af SBS er der nu en samlet aftale.

Den nye aftale omfatter som noget nyt også Eurosport 1, som således kommer ind hos Boxer for første gang. Det bliver fra 1. april samtidigt som Boxer lancerer flere HD kanaler, så vi forventer klart den kommer i HD.

Boxer vil ud over Eurosport 1 fortsat kunne tilbyde sine kunder Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport Danmark, TLC, Discovery Channel og Animal Planet fra Discovery Networks

Vi er meget tilfredse med, at vi efter gode drøftelser med Boxer nu kan præsentere en aftale. Der er vel at mærke tale om en aftale, som stiller både seerne, Boxer og Discovery bedre. Det er ikke mindst eksemplificeret ved, at Eurosport 1 nu kommer i Boxers udbud,” udtaler Christian Kemp, adm. direktør hos Discovery Networks Denmark, i pressemeddelelsen.

“Aftalen er et stærkt afsæt for os til at vinde endnu flere kunder. Med Eurosport 1 i vores udbud får vi endnu bedre kort på hånden til at udfordre vores konkurrenter. Kombineret med en række andre stærke nyheder, som vi løfter sløret for senere, giver det os i den grad mod på fremtiden,” siger Ulf Lund, adm. direktør i Boxer, i samme pressemeddelelse.

Nyheden om aftalen kommer samtidigt med at Canal Digital har problemer med at få en aftale i hus.

I samme kategori

Back to top button