Boxer

Boxer Bio starter i dag 6. maj

boxer bioBoxer slår i dag mandag 5. maj op for deres Video On Demand satsning Boxer Bio. Boxer Bio kommer til at bestå af et katalog på 3.500 film og serier.

Der er kommet godt gang i on demand tjenesterne, ikke mindst efter Netflix, YouBio og HBO Nordic er kommet på banen med deres abonnementsbaserede tjenester. Boxer Bio er dog en mere traditionel lejetjeneste, hvor du betaler enkeltvis, for de film eller serier du lejer.

Er man blandt de først tilmeldte Boxer-abonnenter, er de første fem film inklusive.

Boxer Bio kræver speciel TV Boks og Internetforbindelse

For at se Boxer Bio indhold skal du have en speciel tv-boks. Det er nemlig kun SagemCom RTI90* / Sagemcom RTI95 HD boksene, der understøtter Boxer Bio tjenesten. Udover denne skal du også have et Boxer-abonnement, boksen skal tilsluttes til internettet. 

* Kræver opdatering af softwaren. Mere her nedenfor.

Sådan opdaterer du din SagemCom RTI90 til Boxer Bio software

For at få softwaren med Boxer Bio adgang, så skal du ringe til Sagemcom support på 82332819. Herefter sender de den nye software via email.  I denne mail er der en udførlig beskrivelse om hvordan man opdaterer.  Der er desuden en ny brugervejledning samt quick start guide med i den mail du modtager, eftersom der er tale om en væsentlig opdatering af brugeroverfalden på boksen. 

–      Udviklingen på tv-mediet går rasende stærkt nu, og der udvikles hele tiden nye tjenester. Mange bliver aldrig rigtig til noget, mens andre tv-tjenester bliver kæmpestore. I løbet af de seneste seks måneder har det stået stadig klarere, at de elektroniske hjemmebioer – on-demand tjenesterne – bliver noget, danskerne tager til sig i den helt store skala. Derfor lancerer Boxer nu den landsdækkende hjemmebiograf – Boxer Bio, forklarer Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

Filmene kommer fra Nordisk Films og SF Anytimes enorme kataloger, og nye film bliver tilgængelige samtidig med, at filmene frigives på DVD. Hos Boxer Bio vil man finde film som The Hobbit, Killing Them Softly, Max Pinlig 3 – På Roskilde, Far til Fire til SØS, Skyfall, Lawless og mange, mange flere. Enkelte titler vil endda blive frigivet endnu tidligere end på DVD, fx Snitch og Here comes the Boom. Priserne varierer fra 25 kr. pr. film for de billigste til 59 kr. for HD- og/eller 3D-film for 48 timers leje. Boxer Bio-konceptet er derfor baseret på, at man betaler for det, man forbruger.

–      I Boxer Bio behøver man altså ikke betale for en masse film og serier, man alligevel aldrig får set eller ønsker at se. Dermed undgår man at ærgre sig over at betale for et løbende abonnement i for eksempel sommerperioder eller andre perioder, hvor man har travlt med andre ting, siger Steen Ulf Jensen.

Foruden 3500 nye og ældre, danske og internationale film, får man også adgang til catch-up tjenesten DR Arkiv, så man kan få ekstra glæde af sine licenskroner ved at se et stort udsnit af DRs programmer op til 30 dage efter, de har været udsendt. Både bioen og catch-up funktionen fungerer ved, at filmen, tv-serien eller tv-programmet downloades til tv-boksens harddisk.

Boxer har valgt at bruge en streaming-løsning, hvor boksen henter en del af filmen, inden den starter. Det tager typisk et halvt til et helt minut, hvor man til gengæld undgår hakker i filmen, som kan være et problem ved direkte streaming. Desuden giver det den fordel, at også langsommere bredbåndsforbindelser kan anvende Boxer Bio og samtidig sikre en ordentlig kvalitet.

DIGITALT.TV afprøver Boxer Bio allerede i morgen, hvor vi får besøg af en medarbejder Sagemcom, der medbringer Sagemcom RTI95 boksen, som vi efterfølgende anmelder her på siden.

I samme kategori

Back to top button