TV-NytStreamingnyt

Boksebrag på TV3+ og Viaplay – Anthony Joshua vs Joseph Parker

Anthony Joshua er den største stjerne i sværvægtsboksning lige nu, og englænderen forsvarer påskelørdag aften sine VM-titler mod ubesejret newzealænder, der selv har et bælte med i ringen.

20 kampe, 20 sejre, alle sammen på knockout.
28-årige Anthony Joshua kan prale af en decideret frygtindgydende rekordliste, og lørdag den 31. marts går WBA-, IBF-, IBO og IBF-verdensmesteren igen i ringen i jagten på sejr nummer 21 og på endnu en VM-titel.

Det sker for øjnene af 75.000 ellevilde fans på Principality Stadium i Cardiff, hvor Anthony Joshua møder den ubesejrede newzealænder Joseph Parker, som har vundet alle sine hidtidige 24 kampe i bar overkrop, og som er verdensmester hos WBO. Men det sker også for øjnene af seerne på Viaplay og på TV3+. Lørdag aften fra kl. 22.30.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

MTG har således sikret sig rettighederne til at vise årets sværvægtsbrag fra Wales, og det glæder VP for MTG Sport Denmark, Kim Mikkelsen, sig over.

-Anthony Joshua er udset til at skulle løfte arven i boksningens kongeklasse, sværvægt, hvor vi tidligere har set store navne som Mohammad Ali, Mike Tyson og senest de to Klitschko-brødre dominere, siger Kim Mikkelsen.

-Han er den største stjerne i professionel boksning i disse år, og han leverer altid et show – både i og udenfor ringen, tilføjer han.

Anthony Joshua, der er født i Watford nord for London, vandt OL-guld i 2012, hvorefter han skiftede til de professionelles rækker. Han fortsatte med at imponere mod stærkere og stærkere modstandere, og den foreløbige kulmination på en karriere, der ikke har budt på andet end triumfer, kom på Wembley i april 2017, da han stoppede selveste Wladimir Klitschko i 11. omgang.

Det er en kamp, der allerede nu betegnes som en decideret klassiker i bokseverdenen.

Senest var Anthony Joshua så i ringen i Cardiff mod Carlos Takam, som englænderen stoppede i 10. omgang.

Lørdagens modstander Joseph Parker har 18 knockout-sejre på CV’et. Han vandt sit VM-bælte hos WBO i 2016, og han har efterfølgende forsvaret sin titel to gange. Senest sejrede han på udebane i Manchester mod Tyson Furys fætter Hughie Fury i september måned.

-Jeg tror, at vi kan få en af årets helt store bokseoplevelser, for vi ved, at Anthony Joshua er uhyggeligt stærk. Men Joseph Parker kommer altså selv med et VM-bælte og en rekordliste, der bør give respekt, konstaterer Kim Mikkelsen.

Kampen mellem de to ubesejrede sværvægtsstjerner kan ses på TV3+ og Viaplay påskelørdag den 31. marts med optakt i studiet fra kl. 22.30.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button