TV-Nyt

Bo Henriksen bliver ny fodboldekspert på TV3 Sport

Bo Henriksen har de seneste seks sæsoner stået i spidsen for AC Horsens som cheftræner og manager, men er netop blevet enig med klubben om at stoppe samarbejdet.

Og nu fortsætter han karrieren som fodboldsekspert på TV3 Sports fodboldudsendelser, som udkommer på NENT-kanalerne TV3+, TV3 Sport, TV3 Max og på streamingtjenesten Viaplay.

”Bo har en fantastisk energi og passion omkring fodbold. Det har vi ikke mindst mærket i de snakke, vi har haft med ham i den seneste tid. Hans humør er smittende, og han har en evne til at skabe entusiasme omkring sig. Samtidig taler hans meritter som træner i AC Horsens helt for sig selv. Han har leveret små mirakler og resultater, som ingen med rimelighed har kunnet forvente. Det er et dygtigt og passioneret fodboldmenneske, som vi glæder os enormt til at sætte i spil på vores mange fodboldrettigheder,” siger Kim Mikkelsen, SVP Group Head of Sport i NENT.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt NENT’s fodboldrettigheder er blandt andet Superligaen, Premier League, Champions League og Bundesligaen – og Bo Henriksen er tænkt ind både i den danske og internationale dækning.

”Vi ser meget frem til at få Bos mange kvaliteter i spil i vores fodbolddækning. Sammen med sine nye ekspert-kollegaer, værter og reportere kommer han ind omkring dækningen af både dansk og international fodbold på Viaplay og TV3-kanalerne,” siger Kim Mikkelsen.

Som spiller var Bo Henriksen bl.a. i 2000 med til at vinde det danske mesterskab med Herfølge, og som træner har han stået for at rykke Brønshøj op i næstbedste danske række. I sin anden sæson i AC Horsens rykkede han holdet op i Superligaen, og der har han holdt klubben lige siden – og blandt andet undervejs opnået en sjetteplads. Bo Henriksen nåede at være seks sæsoner i AC Horsens.

”Selv om livet på træningsbanen og i omklædningsrummet ryger på hold for nu, så er dette for mig bare en fortsættelse og en ny retning på mit liv med fodbold, som jeg ser helt vildt meget frem til. Jeg har altid drømt om at formidle fodbold på en både seriøs og underholdende måde. Og jeg går ind i det her job med et håb og en ambition om, at jeg netop gennem tv kan give folk en ekstra oplevelse,” siger Bo Henriksen.

Som spiller har karrieren bragt Bo Henriksen vidt omkring både i Danmark og udlandet, mens han som træner har stået for to lange og succesfulde ophold i først Brønshøj og siden AC Horsens.

”Jeg har nydt mine oplevelser helt vildt rundt omkring som både spiller og træner, og jeg mener, at jeg kommer ind i dette nye job med en masse erfaring og indsigt i spillet samt alt det rundt om. Jeg er meget glad for denne nye mulighed for at forblive en del af det spil, jeg har været fascineret af hele mit liv. Og det er en gave nu at træde ind på Danmarks bedste hold inden for sportsformidling. Det ser jeg meget frem til at blive en del af,” udtaler Bo Henriksen.

Bo Henriksen vil første gang være på skærmen i forbindelse med den første kamp i den nye superligasæson, når de forsvarende mestre fra FC Midtjylland åbner sæsonen på udebane mod pokalvinderne fra Sønderjyske. Det sker på TV3 Sport fredag den 11. september fra klokken 18.00.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button