Branche-NytLyd produktnyt

Blue introducerer XLR-mikrofonen Ember til professional lydoptagelse, YouTube og streaming

Blue – som i 20 år har været førende inden for lydteknologi og -design – annoncerer i dag, at de sender en ny XLR-mikrofon på markedet: Ember. Det er en førsteklasses cardioid kondensatormikrofon, udviklet til at optage vokaler og instrumenter med et unikt detaljeniveau. Ember er ideel til at bruge med musik-applikationer som SoundCloud®, til professionelle lydoptagelser, til fx YouTube-videoer eller til brug ved live-streaming. Via et tæt optagemønster, reducerer Ember baggrundsstøj – og med sine komponenter i højeste kvalitet og sit strømlinede design, tager den sig også godt ud for rullende kameraer.

– Vi har designet Ember til dem, der optager video og podcasts eller streamer – alle, der har behov for at kunne producere professionelle lydoptagelser med en superb dybde og et højt detaljeniveau i deres hjemmestudie, siger Tommy Edwards, der er director of product management hos Blue.- Embers cardioide optagemønster og evne til at håndtere selv de højeste lydkilder sikrer et skarpt og klart lydbillede. Mikrofonens elegante og strømlinede design gør, at den er nem at placere, som man gerne vil – hvis man fx ønsker, at den skal sidde lavt til brug på videooptagelser.

Ember har en specialfremstillet proprietær kondensatorkapsel, der sikrer et klart og detaljeret lydniveau, når man streamer eller optager flere forskellige stemmer og instrumenter. Et tæt optagemønster fokuserer på lydkilden foran mikrofonen – mens omkringgivende lydkilder minimeres, så man får fremragende lydisolation på sine optagelser. Udover at være ideel på videooptagelser, hvor mikrofonen helst ikke må fylde for meget i billedet, gør Embers kompakte størrelse den også til et oplagt valg, hvis man ikke har så meget plads i sit set-up.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mikrofonens specialfremstillede phantom-power kredsløb bidrager sammen med det cardioide optagelsesmønster til en konsistent responsfrekvens med minimal støj, og dens høje output-gain sikrer et imponerende headroom til selv de mest dynamiske stemmer og instrumenter. Ember kommer med montering til standard-mikrofonholdere, ligesom den fungerer med Blues S3 Shockmount og mikrofonarm Compass.

Pris og tilgængelighed
Ember kommer i handlen til februar hos udvalgte Blue-forhandlere, men kan allerede nu forudbestilles hos enkelte forhandlere. Vejledende udsalgspris: 850 DKK.

For mere information, besøg bluedesigns.com/products/ember.

Kilde: Blue presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button