Streamingnyt

Bloodlands

- BBC serie på C More fra 15. april

Krimifans kan se frem til et plot twist udover det sædvanlige, når BBC-serien Bloodlands får premiere på C More den 15. april. Den nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker ulmer under overfladen i miniserien, der har James Nesbitt i hovedrollen, og er skabt af Jed Mercurio, som også står bag de prisbelønnede serier Bodyguard og Line of Duty (Under mistanke).

Da en bil med et muligt selvmordsbrev bliver hevet op af fjorden Strangford Lough, forbinder den erfarne politimand Tom Brannick (James Nesbitt; The Missing) det straks med en skrinlagt sag, og får ham på sporet af en berygtet seriemorder kaldet Goliath, der blandt andet fik hans kone til at forsvinde sporløst for mere end 20 år siden.

Dengang undgik morderen politiets lange arm, men nu genoptages efterforskningen i en neglebidende katten-efter-musen jagt i en sag, der risikerer at rippe op i og antænde den gamle nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker og sætte den nuværende fred over styr.

Hermed er scenen sat i BBC-krimiserien Bloodlands, som består af fire afsnit. Præcis halvvejs bliver miniserien vendt på hovedet af et vildt plot twist, som efterlader seeren med en masse spørgsmål.

Foruden James Nesbitt (The Missing (Forsvundet)) tæller rollelisten i Bloodlands også navne som Charlene McKenna (Peaky Blinders), Ian McElhinney (Game of Thrones), Lorcan Cranitch (Rome) og Lisa Dwan (Top Boy).

Bloodlands: Trailer | BBC Trailers
Bloodlands: Trailer | BBC Trailers
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button