Streamingnyt

Bliv Oscar klar med C More

CMore logo 300x300Den 26. februar løber Oscar-uddelingen 2017 af stablen på Dolby Theatre i Los Angeles, Hollywood. Celebrities og presse vil strømme til fra hele verden, mens alle filmelskere og medier spændt vil følge med i, hvem skal hyldes og æres for de bedste præstationer i filmens magiske verden i 2016.

Varm op til den 89. Oscar-uddeling på C More med en række film, der alle enten har fået eller er blevet nomineret til en af de prestigefyldte Oscars. Så kan

TEORIEN OM ALTING

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Stephen Hawking er en vor tids mest fremtrædende forskere i astrofysik, selvom hans krop er stærkt mærket af muskelsygdommen ALS. I dette prisbelønnede drama skildres hans usædvanlige livshistorie – fra tiden på Oxford og mødet med sin kone, Jane, til beskeden om sygdomme og det akademisk gennembrud. Den britiske skuespiller Eddie Redmayne vandt en Oscar for sin hovedrolle.

 

BOYHOOD

Mason vokser op med sin mor og søster. Hans far er fraværende, men dukker op lejlighedsvis. Overgangen fra dreng til ung mand er en turbulent tid, der byder på mange flytninger, nye skoler, familiestridigheder, forliste ægteskaber, nye giftermål, gode tider, skræmmende tider og mirakler. Filmen blev nomineret til seks Oscars – bl.a. for bedste film.

 

JUNO

Indie-teenage-filmen, som blev en kæmpesucces verden over. Juno er en rapkæftet og selvstændig 16-årig. Da hun ved en fejltagelse bliver gravid og hendes bedste ven er far, beslutter hun sig for at føde barnet og give det væk til de perfekte adoptivforældre.

 

INTERSTELLAR

Storslået sci-fi drama, der udspiller sig i den nærmeste fremtid, hvor menneskeheden er truet af ekstreme klimaforandringer. En gruppe astronauter drager af sted på en desperat rejse uden for vores eget solsystem. På rollelisten ses bl.a. Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway og Michael Caine. Instrueret af Christopher Nolan (“Inception” og “The Dark Knight”-trilogien).

 

SPIONERNES BRO

Thrillerdrama af Steven Spielberg med Tom Hanks som advokaten James B. Donovan, der i 1957 får en utaknemmelig opgave – han skal forsvare en mand, der anklages for at være sovjetisk spion. Donovans pligtfølelse fører ham til sidst helt til koldkrigstidens Berlin, hvor han på vegne af CIA forsøger at få en hemmelig udveksling af fanger i stand. Nomineret til seks Oscars, bl.a. for bedste film.

 

WEST SIDE STORY

De to rivaliserende ungdomsbander Jets og Sharks udkæmper en kamp på liv og død i 50’ernes New York. Da Jets tidligere leder Tony forelsker sig i Maria, søster til lederen af Sharks, eskalerer konflikten. Er deres kærlighed dødsdømt, eller kan den overleve på trods af de svære modsætninger? Denne moderne udgave af Romeo og Julie med musik af Leonard Bernstein blev tildelt ti Oscars i 1962.

 

HOPLA VI LEVER!

Hæsblæsende komedieklassiker, hvor en flok skøre individer indleder en hektisk biljagt på et større nedgravet pengebeløb. Den nidkære politimand Culpeper (Spencer Tracy) ånder dem dog tæt i nakken. På rollelisten ses en lang række topnavne fra komediebranchen så som Jerry Lewis, Buster Keaton og The Three Stooges.

 

THE HAITHFULL EIGHT

Et velkendt dusørjæger og hans fange søger under en intens snestorm tilflugt på en ramponeret kro i en afkrog af Wyoming. Her støder de på en flok mystiske karakterer med dunkle dagsordener. Inden længe står det klart, at ingen i hytten er til at stole på, og at ikke alle vil slippe levende derfra.

 

SAULS SØN

Den ungarske jøde Saul er en af de fanger, der har fået den rædselsfulde opgave at rydde op i nazisternes gaskamre og håndtere alle de døde kroppe. En dag finder Saul blandt alle ligene en død dreng, som Saul genkender som sin egen søn. Nu gør den ulykkelig far alt for at give drengen en jødisk begravelse. En af årets mest roste film i 2015 vandt både en Golden Globe og en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film.

 

THE REVENANT

Storslået Oscarbelønnet eventyr med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy. Midt i den amerikanske vildmark bliver jægeren Hugh Glass dødeligt såret af en bjørn og efterladt til at dø af den forræderiske makker John Fitzgerald. Med viljestyrke som hans eneste våben må Glass navigere gennem et barsk terræn, en nådeslås vinter og krigeriske stammer i et desperat forsøg på at overleve og få hævn over Fitzgerald.

 

ONDSKABENS ØJNE

Thrillerklassiker om den nybagte FBI-agent Clarice Starling (Jodie Foster), der er på jagt efter en seriemorder mistænkt for at have bortført en politikers datter. Efterforskningen går dog trægt, og Clarice har brug for hjælp til at komme videre. Hun opsøger derfor den iskolde psykopat Hannibal “The Cannibal” Lecter(Anthony Hopkins), der sidder spærret inde i et topsikret højrisikofængsel. Filmen vandt Oscar i de fem tungeste kategorier: Bedste film, bedste instruktion, bedste manuskript og bedste hovedroller.

 

WHIPLASH

Oscarbelønnet drama om den unge trommeslager Andrew (Miles Teller), der bliver optaget på en prestigefyldt musikskole i New York. Han er talentfuld, men lidt umodne, og får hurtigt den sadistiske lærer Fletcher på nakken. Han er perfektionist og berygtet for at drive de studerende til vanvid, men Andrew er nærmest besat af tanken om at nå til tops. Skuespilleren J.K. Simmons vandt en Oscar for sin rolle som Fletcher.

 

AMERICAN SNIPER

Autentisk actiondrama af Clint Eastwood med Bradley Cooper og Sienna Miller om snigskytten Chris Kyle, hvis indsats på slagmarken i Irak har gjort ham til en levende legende i det amerikanske marinekorpset. På hjemmefronten, efter endt mission, har han dog svært ved at tilpasse sig hverdagen, hvilket fører til voldsomme gnidninger mellem ham og familien.

 

EX MACHINA

Oscarbelønnet sci fi drama. Programmøren Caleb (Domhnall Gleeson) bliver inviteret til sin geniale chefs (Oscar Isaac) afsidesliggende luksusvilla, hvor han i al hemmelighed udvikler androider. Calebs opgave bliver at teste den menneskelignende Avas intelligens og bevidsthed, og han er overrasket over, hvor menneskelig hun virker til at være. Alicia Vikander blev nomineret til en Golden Globe for sin rolle i dette tankevækkende sci fi thrillerdrama.

I samme kategori

Back to top button