Streamingnyt

Blast Spring Finals med dansk kommentering på Pluto TV

Pluto TV præsenterer den kommende Blast Spring Finals, som sendes live fra Wembley Arena i London. Alle kampe i den populære Counterstrike turnering vil blive vist direkte på Pixel TV-kanalen på Pluto TV – helt gratis og med dansk kommentering. Danske Astralis spiller sin første kamp onsdag den 12. juni klokken 15:30 dansk tid.

Kampene den 12., 13., og 14. juni kan følges både på Twitch og Pluto TV, mens den danske produktion af semifinaler og finalen den 15 og 16. juni udelukkende vil blive vist på Pluto TV.

Skuespilleren Jens Sætter-Lassen, også kendt som Wonderbai, ejer de danske rettigheder til Blast-turneringen. Sammen med sin partner Jonas har han genoplivet drømmen om dansk Counter-Strike, efter at TV 2 trak stikket. Når Blast Spring Finals løber af stablen, glæder Jens sig til at følge med udefra, idet han overdrager tøjlerne til sin ”lærling”, Coach DP.

Jens Sætter-Lassen udtaler: ”Der er meget at spille om, når vi taler om Blast Spring Finals, ikke kun fordi det er en af årets største turneringer, men særligt for Astralis som ikke har løftet et trofæ i årevis er der meget på spil. Astralis har opgraderet massivt og er på papiret måske det hold i verden med det største potientiale og er en af-, hvis ikke den største favorit i London. De har vist rigtig gode takter i de seneste par måneder, men de har brug for en stor sejr – og jeg tror der er rigtig gode muligheder for at de endelig er ved at være der hvor vi igen kommer til at se Astralis i verdenstoppen hvor de hører til.”

Det danske kommentator-team består bl.a. af Nicolai Amorim og Niklas Poulsen, og dækker også over store Counterstrike-navne som bl.a. Daniel Vorborg (Tidl. CPH Flames træner og majordeltager) og Dennis Vang (Med mange år for TV2’s CS dækning og tidligere profesionel spiller) og mange flere entusatiske kommentatorer.

Nicolai Amorim, bedre kendt som Torbeniorden, er en af de mest erfarne Counter-Strike eksperter på dansk TV. Efter mange år hos TV 2 og som professionel Counter-Strike spiller, er han nu en del af Retake-teamet. Hans dybdegående indsigt i spillet og evne på mikrofonen sikrer en fantastisk dækning af Blast Spring Finals.
Niklas Poulsen, også kendt som Coach DP, bliver vært på Blast Spring Finals. Hans erfaring med TV-dækning af Counter-Strike og hans smittende kærlighed til spillet lover en spændende og underholdende turnering. Niklas vil guide seerne sikkert igennem dagene med en blanding af spilviden og humor.

Kampprogrammet:

12. juni:
• 13.00: FaZe – SAW (Gruppe A, én dansk spiller på FaZe)
• 15.30: Natus Vincere – Astralis (Gruppe A, Astralis dansk hold med 5 danske spillere)
• 18.00: Vitality – Virtus Pro (Gruppe B)
• 20.30: Spirit – G2 (Gruppe B, én dansk spiller på G2)

13. juni:
• 13.00: Eliminationskamp mellem de to tabere i Gruppe A – taberen er ude
• 15.30: Vindermatch mellem de to vindere i Gruppe A – vinderen går direkte i semifinalen
• 18.00: Eliminationskamp mellem de to tabere i Gruppe B – taberen er ude
• 20.30: Vindermatch mellem de to vindere i Gruppe B – vinderen går direkte i semifinalen

14. juni:
• 16.30: Kvartfinale 1 – Vinder af eliminationskamp 1 – taber af vindermatch 1
• 20.00: Kvartfinale 2 – Vinder af eliminationskamp 2 – taber af vindermatch 2

15. juni:
• 16.30: Semifinale 1 – Vinder af vindermatch 1 – vinder af kvartfinale 1
• 20.00: Semifinale 2 – Vinder af vindermatch 2 – vinder af kvartfinale 2

16. juni:
• 16.00: Grand Final

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button