Branche-Nyt

Black Week 2023: Tado Smart Home Termostater på tilbud

Det er blevet Black Friday ugen og dermed tid til at kigge lidt på en række tilbud, hvor der er penge at spare. Vi kigger dagligt på produkter, og starter ugen med smart home termostater.

Drømmer du om at spare penge på din varmeregning, så kan Black Friday være et oplagt tidspunkt til at starte op med smart home termostater, der kan hjælpe dig med at styre dit varmeforbrug mere optimalt. Det kan f.eks. være, når du ikke er hjemme, om natten, eller når du lufter ud.

Her på DIGITALT.TV, der har vi kigget lidt på, hvad online forhandleren Proshop har på tilbud fra producenten Tado, som vi har testet her på DIGITALT.TV

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi linker til de bedste tilbud herunder. Der er tale om reklamelinks.

Tado startpakke med 1 termostat

2681416 10062d8ed16a

tado Smart Radiator Thermostat Starter Kit V3+ er til dig, der lige vil prøve smart termostater af, uden at købe til hele huset.

Smart Radiator Termostat Starter Kit V3+ indeholder én termostat og selve tado hub enheden, der sørger for at kommunikere med den. Så kan du senere tilføje flere termostater.

Normalpris 987,00 kr.

Tado startpakke med 5 termostater og 1 temperaturføler

8500710 cdec0df1419f

Skal du i gang med smart home termostater, så er Tado’s startpakke med 5 termostatenheder og 1 temperaturføler et godt bud. Dette bundle indeholder 5 x smart radiatortermostat og også en trådløs temperatursensor.

En trådløs temperatursensor giver dig mulighed for at styre flere radiatorer i et rum med én enhed. Den trådløse tado°-temperatursensor måler temperaturen, hvor den betyder mest for dig og indstiller rumtemperaturen nøjagtigt til dine behov.

Normalpris 3.129,00 kr.

Tado Basic addon – 4 stk. ekstra termostater

3102576 b3f54f3d5f9c

Mangler du flere smart termostater til Tado smart home, så er der også godt tilbud på tado Add-on – Smart Radiator Thermostat Basic – Quattro Pack. Dette er Basic udgaven med et mindre avanceret display.

Normalpris 2.049,00 kr.

tado Smart Radiator Thermostat Quattro Pack

2681419 59cff43ce909

Mangler du flere smart termostater til Tado smart home, så er der også godt tilbud på tado Add-on – Smart Radiator Thermostat Basic – Quattro Pack. Dette er modellen med det mere avancerede display.

Normalpris 2.227,00 kr.


 

Læs også


I samme kategori

Back to top button