TV-Nyt

Bjarne Riis cykelekspert hos Eurosport

Bjarne Riis bliver cykelekspert hos Eurosport, der er en del af Discovery Networks Danmark. Det betyder, at Tour-vinderen allerede fra på lørdag sidder klar til at give sit besyv med, når årets Giro d’Italia begynder. Giro d’Italia sendes i Danmark eksklusivt på Discovery Networks Danmarks kanaler. De to første etaper kan ses på Kanal 5, mens alle etaper kan ses på Eurosport 1 og Eurosport Player.

Danske cykelfans kan fremover få guldkorn fra endnu en af landets bedste cykeleksperter, når der vises cykelløb på Discoverys kanaler.

Bjarne Riis bliver nemlig en fast del af Eurosports ekspertteam med blandt andre Brian Holm, Thomas Bay og Jesper Worre. Dermed vil seerne kunne nyde godt af Bjarne Riis’ mangeårige indsigt i cykelsporten – både når det kommer til løbstaktik, til de enkelte ryttere samt hvad der sker i og omkring det professionelle felt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Personligt har jeg længe haft lyst til at prøve mig mere af i rollen som ekspert. Det er en stor udfordring for mig, som jeg med ydmyghed ser frem til. Jeg ved, jeg har en masse at byde ind med, og den viden vil jeg gerne dele med seerne. Helt overordnet glæder jeg mig bare til at lave en masse cykling, siger Bjarne Riis og tilføjer:

– Eurosport står for mig som en stærk leverandør af cykling målt på volumen, løb og indsigt. Af vores samtaler har det tydeligt fremgået, at Eurosport har et markant ønske om hele tiden at udvikle og udvide dækningen. Cykling er et fokusområde, kan jeg mærke, forklarer den tidligere vinder af Tour de France, som også nåede at vinde to etaper i Giro d’Italia – 9. etape i 1989 og 7. etape i 1993.

Bjarne Riis har første arbejdsdag hos Eurosport på lørdag, hvor årets Giro d’Italia begynder. Et løb som kun kan ses på Eurosport og Eurosport Player i Danmark. De to første etaper bliver dog også sendt på Kanal 5.

Cykling er et stort fokusområde
Med Bjarne Riis som en del af det ekspertteam, der allerede tæller folk som Brian Holm, Thomas Bay og Jesper Worre, understreger Eurosport, der allerede sidder tungt på cykelrettighederne i Danmark, at cykling er et fokusområde, der har høj prioritet.

– Vi ved, at cykelsport har en central placering i danskernes bevidsthed. Det er i det lys, vi de seneste år har været offensive og investeret i en lang række rettigheder og styrket vores cykeldækning markant, siger Nordisk sportsdirektør Anders Antonsen og fortsætter:

– Når vi opruster på så stærke rettigheder, kræver det også eksperter, der kan fortolke og udvide begivenhederne for seerne. Og der vil Bjarne Riis som tidligere dansk Tour de France-vinder være med til at skærpe vores profil yderligere.

Årligt bliver det til mere end 2500 timers cykling fordelt på 200 livetransmissioner fra løb verden over.

Alene i år sender kanalen til glæde for alle passionerede cykelfans alle tre Grand Tours, alle fem af sportens såkaldte monumenter og derudover mere end 35 UCI World Tour-løb.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button