Branche-NytNorlys

Billigste vej til sporten fra TV3+, TV3 Sport og TV3 Max

TV3 sport kanaler billigstTV-kanaler med sport bliver dyrere og dyrere, men er sporten fra TV3 kanalerne et must for dig, så har vi kigget på den billigste løsning, hvor vi sammenligner prisen både på TV og Streaming.

Så hvad er egentlig billigst for at se sporten fra de tre kanaler? Er det via streaming eller TV-abonnement, når du gerne vil se Champions League, Formel 1 og Superliga med mere?

Boxer TV – det koster sporten på TV3 kanalerne

Boxer har offentliggjort deres priser på enkeltkanalerne og vi skal i vores sammenligning her altså kigge på kanalerne: TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Her er regnestykket pr. måned for at se kanalerne hos Boxer:

99,- TV3+
49,- TV3 Sport
39,- TV3 Max
88,- Boxer Flex abo
275,- Samlet pris pr. måned

For godt 100,- ekstra kan du få 8 valgfrie kanaler fra Boxer. Det kan for mange måske være mere interessant f.eks. så kan du så også få sport på 6’eren og TV 2 Sport.

Viaplay Sport – det koster sporten fra TV3 kanalerne via streaming

Et Viaplay Sportsabonnement koster 449,- / måned

Viaplay Sportsabonnement indeholder sporten fra de tre kanaler samt ekstra kampe som ikke vises på TV kanalerne. Så man kan sige, at man også får mere sport for pengene her i forhold til hos Boxer.

Men ser vi på den billigste løsning i forhold til sporten specifikt fra de 3 tv-kanaler, så bliver det altså Boxer TV der går med sejren.

Priser opdateret juli 2019

I samme kategori

Back to top button