Streamingnyt

Big Little Lies – ny HBO miniserie fra 20. februar

big little lies HBO NordicNicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley og Laura Dern er blandt de prominente navne på rollelisten i den nye HBO-miniserie Big Little Lies. Serien er skabt af Jean-Marc Vallée og David E. Kelley.

Big Little Lies er baseret på Liane Moriartys bestseller-bog af samme navn og følger tre kvinder, der alle er mødre til børn i samme klasse. Alle kvinderne har et tilsyneladende perfekt liv i en lille, pittoresk by ved kysten i USA, men lige under overfladen truer glansbilledet med at krakelere, og en mordsag sætter sine spor i det lille samfund.

På rollelisten finder man en række af Hollywoods største navne, anført af Reese Witherspoon (Wild, Walk the Line), Nicole Kidman (Moulin Rouge, The Hours), Shailene Woodley (En flænge i himlen, Divergent), Alexander Skarsgård (HBOs True Blood, Tarzan) og Laura Dern (Blue Velvet, Twin Peaks). Desuden medvirker Adam Scott (Parks and Recreation), Zoe Kravitz (Mad Max: Fury Road), James Tupper (Resurrection) og Jeffrey Nordling (Flight 93).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er instrueret af Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild), skrevet af David E. Kelley (Ally McBeal) og produceret af Barbara Hall og Liane Moriarty. Reese Witherspoon, Bruna Papandrea, Nicole Kidman, Per Saari, David E. Kelly, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross og Gregg Fienberg er seriens executive producere.

Big Little Lies består af 7 episoder og har premiere på HBO Nordic 20. februar.

https://youtu.be/vWj3UsJmHcM

Image Madeline Martha Mackenzie
Reese WitherspoonMadeline er en hvirvelvind af energi og gode intentioner. Men hendes brændende behov for at hjælpe og holde alt og alle i skak får uventede konsekvenser.

Image Celeste Wright
Nicole KidmanCeleste er den slags kvinde, alle andre kvinder er misundelige på. Hun er ikke blot gudesmuk men har tilsyneladende alt: Tvillinger, penge og en perfekt mand (Alexander Skarsgård).

Image Jane Chapman
Shailene WoodleyJane er den enlige mor, der under mystiske omstændigheder flytter til Monterey og bliver ”den nye mor” i det lille samfund. Hendes midler er færre, og hun kæmper med at tilpasse sig det komplicerede, sociale hierarki på sønnens nye skole.

Image Renata Klein
Laura DernRenata er karrierekvinden med både professionel og personlig magt over de andre mødre. Hun er en meget engageret anti-mobnings-mor, der ofte ender i centrum i de konflikter, der opstår i skolegården og på legepladsen.

Image Perry Wright
Alexander SkarsgårdPerry er den anden halvdel af Montereys mest perfekte par. Han er en succesful forretningsmand, har udseendet med sig og virker umiddelbart som den mest hensynsfulde, kærlige far og ægtemand.

Image Ed Mackenzie
Adam ScottEd er Madelines nye mand – en stabil og kærlig ægtemand, der dog ofte ender med at føle sig som ”det næstbedste”. I modsætning til Madeline er han den afmålte type, der ikke vil tage nogen chancer i livet.

I samme kategori

Back to top button