Branche-Nyt

Beoplay M3 – mest kompakte B&O PLAY trådløs højttaler

Beoplay M3 er designet af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz og finjusteret af Bang & Olufsens akustikingeniører til at levere en fleksibel og medrivende lydoplevelse i det moderne hjem.

Du kan vælge at afspille musik med det samme ved at streame direkte fra din smartphone eller tablet til højttaleren, f.eks. via Bluetooth, eller du kan vælge at tilslutte højttaleren til wi-fi og anvende den i et Multiroom-setup. Sidstnævnte gør det muligt at afspille musik på flere af de B&O PLAY eller Bang & Olufsen multiroom-højttalere, du har i dit hjem, og betjene alle højttalerne fra én intuitiv App via din smartphone eller tablet.

Designet af Beoplay M3 er baseret på en enkel silhuet. Uendelige linjer smyger sig om den ovale form for at lede opmærksomheden hen på den detalje, som gør Beoplay M3 til noget helt særligt i al sin enkelhed: det udskiftelige frontcover, som giver brugeren mulighed for at matche Beoplay M3 til sin indretning. Beoplay M3 kommer med et frontcover i enten eksklusivt, akustisk transparent uld fra Kvadrat eller et frontcover i perlebørstet, anodiseret aluminium med det karakteristiske B&O PLAY hulmønster.

Klar til Apple AirPlay 2

Beoplay M3 kommer med Chromecast Built-in og understøtter Beolink Multiroom, Apple AirPlay og QPlay 2.0. Fra 2018 vil Beoplay M3 desuden understøtte Apple AirPlay 2, så det bliver muligt at sende lyd til flere AirPlay-kompatible højttalere på én gang og dermed afspille musik fra en iPhone til B&O PLAY og Bang & Olufsen højttalere.

Priser og tilgængelighed

Beoplay M3 lanceres i to farver: Natural og Black. Varianter i sæsonfarver bliver lanceret senere. Beoplay M3 inkl. cover fås til en vejledende udsalgspris på 2349 DKK, vægbeslaget koster 379 DKK, ekstra cover i uld 449 DKK og ekstra cover i aluminium 529 DKK. Alle farver vil være tilgængelige fra 9. november 2017.

Tjek dagspriser på Beoplay M3

I samme kategori

Back to top button