Streamingnyt

Bendtner og Philine

I en tid, hvor alle vil have et stykke af det populære par, og hvor Bendtner står ved en karrieremæssig skillevej, åbner et af Danmarks største fodboldnavne og kæresten nu for første gang op om deres liv sammen. I en hudløs ærlig reportageserie kommer danskerne tæt på drømmen om en fælles familie, deres store kærlighed og ikke mindst afsavnet mellem det celebre par. ’Bendtner og Philine’ får premiere på [Dplay] i foråret 2020.

På de sociale medier følger tusindevis af danskere med i Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorffs luksuriøse livsstil, der blandt andet byder på eksotiske rejser, glamourøse fester og dyre biler.

[Dplay14dage]
– Vi vil gerne mane nogle af de klichéer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold, siger Philine Roepstorff.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling, uddyber Nicklas Bendtner.

– Vi har en lang og stolt tradition for at lave programmer om de største personligheder i landet. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu giver danskerne en unik mulighed for at komme helt tæt på Danmarks svar på ”The Beckham’s”: Bendtner og Philine, i et helt særligt kapitel i deres eventyr. De står et sted i livet, hvor store og vigtige beslutninger for deres fælles fremtid skal træffes, og hvor vi er med på sidelinjen, fortæller programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

– Programmet er en vigtig brik i en langsigtet Dplay-strategi, hvor vi vil gøre os til en uundværlig del af danskernes hverdag. Hvor andre streamingtjenester primært sprøjter fiktion ud, vil vi være førende på virkelighedens historier, hvor danskerne kan klikke rundt i en verden af fængende fortællinger, hvor man kommer bag facaden og tættere på virkeligheden.


I samme kategori

Back to top button