Streamingnyt

Beforeigners får en sæson mere på HBO Nordic

Beforeigners er den første norske originalproduktion fra HBO Europe. Serien blev en stor seersucces for HBO Nordic, og de to første episoder af Beforeigners er de mest sete episoder af en første sæson nogensinde på HBO Nordic i Norge. Serien blev for nyligt nomineret til den norske Seriekritikerpris i kategorien bedste norske dramaserie. Krista Kosonen er desuden nomineret for bedste skuespiller i en norsk dramaserie.

Antony Root, EVP Original Programming and Production, HBO Europe, siger: “Vi elskede Beforeigners i Norden. Serien har fået en fantastisk respons på tværs af landegrænser, og vi kan næsten ikke vente med at se, hvad Anne og Eilif har i vente for publikum med anden sæson.”

Skaberne af serien, Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad, siger: “Det var en glæde at samarbejde med intruktør, Jens Lien, og HBO om første sæson, og vi sætter stor pris på at have fået muligheden for at tage fat på et nyt kapitel af Beforeigners.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I en nær fremtid er et nyt fænomen begyndt at indtræffe over hele verden. Mennesker fra fortiden dukker på uforklarlig vis op i kraftige lysglimt. De kommer fra tre perioder: Stenalderen, Vikingetiden og slutningen af 1800-tallet.

I første sæson blev en af de såkalte “fremvandrere”, den tidligere skjoldmø Alfhildr Enginnsdottir, teamet op med den udbrændte efterforsker, Lars Haaland, og sammen opklarede de Tjuvholmen-drabet. Nu skal Oslos første multitemporale polititeam igen samarbejde om en anden usædvanlig sag. En 1800-tals-kvinde bliver fundet brutalt myrdet, og snart forstår Lars og Alfhildr, at de jagter svaret på en gåde med forgreninger i andre lande og århundreder.

Første sæson af Beforeigners fik premiere via alle HBOs kanaler i 2019, samt via HBO Max og partner-platforme i USA og Latin-Amerika 2020. I tillæg til det er serien blevet solgt til Frankrig, Belgien, Holland, Schweiz og Italien.

Beforeigners er produceret af Rubicon TV, en del af Banijay Company. Executive producers for HBO er Christian Wikander, Steve Matthews og Antony Root.

Kilde: HBO presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button