TV-NytBranche-Nyt

Bedste uge nogensinde på Kanal 5 med landskamprekord

Da fodboldlandsholdet søndag aften spillede 1-1 mod Rumænien i Parken, blev kampen den mest sete udsendelse nogensinde hos Discovery Networks Danmark, der står bag bl.a. Kanal 5, 6’eren, Eurosport og Discovery-kanalerne. Kampen havde ca. 1 mio. seere

Kanal 5 har i den grad etableret sig som fodboldlandsholdets hjemmebane. 1-1-kampen mod Rumænien i aftes i Parken blev set af ca. 1 mio. danskere, hvilket er rekordmange. Aldrig før har så mange set noget program hos Kanal 5 eller andre af Discoverys kanaler. Fodboldlandsholdets to kampe i sidste uge bidrog samtidig markant til, at Kanal 5 fik sin bedste uge nogensinde målt på seerandele.

”Vi har hele tiden været glade for vores rettigheder til fodboldlandsholdets kampe. Men det er klart, at glæden og stoltheden bliver større med de seertal. At få 1 million seere for første gang er en fantastisk milepæl for os, og faktisk bliver kampen mod Rumænien vores mest sete udsendelse nogensinde. At slutstillingen i Danmarks pulje så betyder, at vi og seerne får yderligere to play off-kampe på Kanal 5, er selvfølgelig en fantastisk bonus”, siger Christian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark.

Play off-kampene spilles 9.-11. november samt 12.-14. november. Der trækkes lod til play off-kampene d. 17. oktober.

Bedste uge nogensinde for Kanal 5

Fodboldlandsholdets kampe mod Rumænien i går og mod Montenegro torsdag bidrog sammen med programpremierer som ”Brygmann og Krigsveteranerne” til, at ugen blev bedste nogensinde for Kanal 5 målt på seerandele. Den gennemsnitlige kommercielle seerandel endte på 16,7 pct. Samtidig blev ugen den næstbedste for Discovery som tv-gruppe: 26,3 pct. blev den kommercielle seerandel på tværs af ugen.

  • Kampen blev set af præcis 1 mio. seere.
  • Da flest så med, var der 1,271 mio. seere.
  • Landskampen er den mest sete udsendelse på Kanal 5 nogensinde.
  • De to play off-kampe til november vil også blive vist på Kanal 5.
Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button