Bedre HD billedkvalitet på vej hos YouSee

| torsdag 26. nov, 2015 08:06 | 8 Kommentarer

yousee logo 2015YouSee får med det kommende analoge sluk mere plads i nettet, og det skal blandt andet benyttes til at skrue op for HD billedkvaliteten. Det skriver recordere.dk

YouSee vil konkret forbedre kvaliteten på 20 HD kanaler. Det bliver de 20 mest populære kanaler, der får et løft fra de nuværende 9 Mbit/s bitrate til 12 Mbit/s.

DR1 sendes allerede nu i 12 Mbit/s. YouSee slukker for de analoge kanaler d. 9. februar.

Kilde: recordere.dk

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee, HDTV

8
Kommentarer

for at kommentere
6 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

Det var da gode nyheder. Jeg kan godt huske i de gamle dage, da film kanalerne hed TV1000 og Canal+ Film, at bitraten faktisk var væsentlig højere på deres HD film kanaler. Dengang var den i omegnen af 13 Mbps, men blev så pludselig skruet ned til ca. 8.8 Mbps, hvilket man faktisk godt kunne se i visse situationer i filmene.

jetdirect

Kan det passe billed kvaliteten er blevet dårligere her den sidste måned på yousee kanalerne ?

Per M

Det eneste jeg har lagt mærke til, er at TV3 kanalerne åbenbart har fundet en masse af deres gamle SD lav kvalitets film frem fra gemmerne, som de så viser på TV3 HD og 3+ HD, hvor det så også ser ganske forfærdeligt ud.

mich

Yousee har til aften på facebook bekræftet, at udrulningen starter i morgen og frem til den 10. marts, men de kan ikke sige, hvilke kanaler.
Hvis der er nogen der er heldige at få TV2News, BBC Brit, BBC earth og Folketinget i HD i morgen, og som kan måle Mbit, giv lyd fra jer

mich

Så er den landsdækkende kananlomlægning gennemført idag, og man har idag på landsplan omdøbt en hel del af kanalerne (uden HD i Kanalnavne og navnet på eurosport2 og CGolf i stedet for eurosportDK og Cmore extra)

Så er det spørgsmålet om hvornår de skuer op til 12Mbit på l.a. TV2, News, TV3, Kanal4 o.s.v.

mich

Har set et andet sted, at TV2 iflg en bruger, nu er skruet op til 12Mbit. Desværre kan jeg ikke selv måle det

mich

Fejl

mich

Nogen der har 12 Mbit målinger på andre kanaler end TV2 og DR1 ?