Streamingnyt

BBC leverer Ultra HD dækning fra Wimbledon

BBC er i forbindelse med Fodbold VM i gang med Ultra HD streaming tests på deres iPlayer og Ultra HD sporten fortsætter når årets tredje Grand Slam tennis turnering, Wimbledon, starter 2. juli.

BBC streamer nemlig alle kampe fra Centre Court banen på iPlayer i Ultra HD / High Dynamic Range, sidstnævnte bliver igen i HLG varianten.

Signalet bliver streamet med 40Mbit/s (3840 pixels) eller 20Mbit/s for (2560 pixels) med 50 billeder pr. sekund. Ligesom med BBC’s Fodbold VM streams så bliver der ikke ubegrænset adgang for alle. Man lukker titusinder ind på Ultra HD signalet, lyder det fra BBC.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Har du et kompatibelt Ultra HD TV og mulighed for at skifte region, så du får BBC iPlayer app’en frem på dette, så kan det sikkert fungere i Danmark også, såfremt du bruger en tjeneste til at omgå de geografiske blokeringer.

I Danmark er det TV3 Sport, der har rettighederne. Desværre har Viasat ikke Wimbledon rettigheder i de øvrige nordiske lande, ellers kunne Ultra HD dækning på Viasat Ultra HD, måske have kommet på tale.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button