TV-Nyt

Basketligaen flytter ind på SPORT LIVE

Basketligaen kan se frem til en væsentlig øget dækning i de to kommende sæsoner, der sker i forbindelse med at Basketligaen har indgået en tv-aftale med SPORT LIVE.

Aftalen omfatter tv-transmission af i alt cirka 50 kampe om året fra grundspillet samt kvartfinaler, semifinaler og finaler. Derudover vil SPORT LIVE producere og sende et ugentligt magasin med analyser, interviews, højdepunkter og nyheder fra Basketligaen.

SPORT LIVE og Basketligaen satser også på at udvikle en stærk måde at formidle indhold uden om kampene i form af f.eks. optakter, interviews og highlights på de sociale medier for at skabe en øget kommerciel interesse omkring kampene. Fra Basketligaens side ser man store perspektiver i dette tiltag.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ved siden af tv-kampene på SPORT LIVE vil Basketligaen også have egen streamingkanal, hvor der vises kampe med 1-kamera-produktion for de virkelig dedikerede fans.

“Vi er sikre på, at vi med aftalen med SPORT LIVE har sikret Basketligaen en virkelig god dækning. Vi har haft behov for en stærk dækning af Basketligaen, og vi har jo tidligere set, hvor meget det faktisk betyder for interessen og det kommercielle produkt at have en god tv-partner. Vores mangeårige samarbejde med dk4 og senere TV 2 var til stor glæde og gavn for Basketligaen. Vi glæder os over at have et godt tv-produkt tilbage på banen for både sponsorer og fans,” siger Geof Kotila, forretningsfører for Basketligaen.

“Basketball er en af de helt store sportsgrene i Danmark, og vi glæder os til at lave en flot dækning af ligaen til glæde for vores seere og for dansk basketball. Landsholdets seneste flotte resultater vidner om det fantastiske arbejde, der bliver udført i dansk basketball, og for os er det stort, at en så markant sportsgren vælger at flytte til vores kanal,” siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, som står bag SPORT LIVE.

Læs mere om SPORT LIVE på www.sport-live.dk.

Læs mere om Basketligaen på www.basketligaen.dk.

SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, Allente, Stofa og Waoo. Derudover distribueres kanalen via en række af landets største antenneforeninger og som streamingkanal via YouTv. Kanalen når pt. ud til over 250.000 danske husstande.

Kilde: Sport Live presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button