Streamingnyt

Bare Elvira

- Dplay laver program med diamantdatteren

Hun er en af de mest ombejlede unge kvinder for tiden og har senest været tv-aktuel sammen med resten af diamantfamilien. Nu står hun på egne ben som stjernen i sin helt egen reportageserie ’Bare Elvira’. Her kommer seerne helt tæt på den celebre influencer i den mest omvæltende og udfordrende periode i hendes liv, med alt hvad der hører til af drama, kærlighed, karriere og ikke mindst luksus. ’Bare Elvira’ har premiere på Dplay på søndag d. 17. maj 2020.

Man kan ikke sige glamour, uden at tænke på Elvira Pitzner. Du kender hende nok fra tv eller de sociale medier, hvor hun flittigt viser frem af sit luksuriøse liv på første klasse for sine tusindvis af følgere. Som datter af den danske diamantdronning Katerina Pitzner kan mange måske fristes til at tro, at hun er født med en guldske i munden. Men Elvira er ikke en forkælet overklassedatter. Hun er en benhård businesskvinde med store ambitioner for fremtiden og karrieren, der i en alder af blot 22 år har sat i direktørstolen i sit eget liv og skabt sig et navn – bare ved at være Elvira.

– Seerne kan forvente at se en selvstændig Elvira, der på egen hånd tager nogle beslutninger, der har store konsekvenser for mit liv fremover. Jeg glæder mig til at tage seerne med på en rejse gennem nogle af de mest kaotiske, men også fantastiske måneder i mit liv, hvor jeg på den hårde måde har stiftet bekendtskab med voksenlivet og alle de glæder og udfordringer, der følger med, siger Elvira Pitzner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Er blevet voksen, men har stadig et glimt i øjet

I reportageserien drages seerne ind i Elviras fascinerende univers, der nok adskiller sig en smule fra andre 22-åriges. Elvira starter nemlig programmet med at underskrive købsaftalen på sit helt eget hus og igangsætte et større renoveringsprojekt – uden den store opbakning fra sin daværende kæreste. Vi er også med til festerne på de hotteste københavnske natklubber og på en luksuriøs venindetur til Dubai med dyrt hotel, shoppeture og champagne i rigelige mængder.

Men vi kommer også under den glamourøse overflade, for selv en powerkvinde som Elvira Pitzner kan være usikker og have dårlige dage. I ’Bare Elvira’ kommer vi helt tæt på den unge kvindes kamp med vægten og de utallige slankekure, skænderierne med ex-kæresten Marc og ikke mindst de mange fordomme, som man møder, når man er kærester med en 10 år ældre mand.

Ved at nu åbne op og lade seerne komme helt tæt – også når livet er knap så sjovt og glamourøst – håber Elvira, at andre kan lære af hendes fejltrin.

– Man kan sige, at jeg er blevet voksen meget hurtigt, og det er sket med et kamerahold i ryggen. Jeg glæder mig til at se den transformation, jeg har været igennem, på skærmen. Og jeg både håber og tror, at andre mennesker kan lære lidt af mine sejre og nederlag, selvfølgelig mens de bliver underholdt, siger Elvira og tilføjer:

– Jeg er jo ikke bleg for at gøre og sige tingene med et glimt i øjet, og jeg lover, at mit sjove jeg ikke er blevet gemt væk, bare fordi jeg er blevet voksen og selvstændig.

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button