Biografnyt

Barbie er største danske Warner Bros. publikumssucces nogensinde

Barbie-feberen fortsætter i Danmark. Filmen har nu solgt 583.080 billetter med en omsætning på 61,8 millioner kroner. Det gør Barbie til den største publikumssucces i år og den største Warner Bros. film nogensinde i Danmark målt på omsætning.

Greta Gerwigs film har udviklet sig til et kulturelt fænomen og filmen har succes i hele verden, ikke mindst i Norden. I alle de nordiske lande er filmen åbnet som den største film i 2023, og er den Warner Bros. film med den største billetomsætning nogensinde. Hele 2,6 millioner mennesker har set filmen indtil videre i Norden.

VP Marketing Nordic, Jessie Ross, og VP Distribution Nordic, TF Dreyer, udtaler sammen;

“Vi er begejstrede for den måde, som det nordiske publikum har taget ”Barbie” til sig, og ikke mindst for den fænomenale indsats som biograferne har lagt i filmen, og som vi nu høster frugterne af. Der skal også lyde en stor tak, til hvert et medlem i det nordiske marketing-og distributionsteam, som har vendt hver en sten, for at skabe sommerens største kulturelle event.

Trods store ambitioner, så overgår resultaterne alle forventninger. At slå samtlige nordiske rekorder på den måde er virkelig en fantastisk bedrift. Og vi stopper ikke her: ”Barbie” vil få IMAX-premiere d. 21 september i en ny version indeholdende en helt ny post-credit scene.”

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button