TV-Nyt

Fællessang

- uden Mads Steffensen og Phillip Faber

Når fællessang vender tilbage fredag den 22. januar klokken 20.00 på DR1 og på DRTV, er det med nye musikalske profiler i front. Komponist og musiker Katrine Muff sætter sig til pianoet, mens Johannes Langkilde indtager værtsstolen.

Langkilde har allerede et ben solidt plantet i musikken – ikke mindst som udøvende kunstner. Om det nye værtskab siger han:

– Jeg er enormt begejstret over udsigten til at være med til at føre ’Fællessang – hver for sig’ videre. Programmet er blevet et fast holdepunkt for mange – også for mig – i en tid, hvor vi savner hinandens nærvær og selskab, og derfor er det også en ære at overtage værtsstolen. Samtidig er det min drøm gennem mange år at forene min passion for musik med mit arbejde som vært. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre lejlighed til at udleve den drøm end ved ’Fællessang – hver for sig’, siger vært Johannes Langkilde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Katrine Muff ved pianoet

Katrine Muff er komponist og musiker, og seerne har senest mødt hende i programmet ’Fra skrål til skønsang’ på DR1. Her tog Muff seks deltagere under sine musikalske vinger og med engagement, motivation, teknik og begejstring lærte hun de medvirkende, hvordan de finder ind til deres indre sangfugl. Om den nye rolle bag pianoet i ’Fællessang – hver for sig’ siger Katrine Muff:

-Vi er alle i en situation lige nu, hvor det er vigtigere end nogensinde, at vi har et anker og et rum, hvor vi kan læne os tilbage og deles om den smukke poesi, der findes i fællessangene – både når de sætter ord på svære tider, længsel eller vores håb for fremtiden. Den mulighed har vi i ’Fællessang – hver for sig’, hvor vi sammen kan få afløb for de mange forskellige stemninger, der fylder hos os hver især. At være en del af ’Fællessang – hver for sig’ ligger i naturlig forlængelse af alt det, jeg brænder for – som komponist, sanger og højskolelærer og jeg glæder mig ekstremt meget til at komme med ombord og bidrage til fællesskabet i en helt særlig tid, siger komponist og musiker Katrine Muff.

Phillip Faber der var med til at etablere ’Fællessang – hver for sig’ i foråret, vender nu tilbage til sit oprindelige job i DR, som dirigent for DR Pigekoret.

Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button