TV-Nyt

Australien Open 2015 på Eurosport kanalerne og online

australien open 2014 på TVGrand Slam-turneringen Australian Open, som afgøres fra den 19. januar til den 1. februar, er årets første Grand Slam-turnering og dermed blandt årets første helt store sportsbegivenheder.

Australian Open afgøres vanen tro i Melbourne, som det er blevet det siden 1972. Turneringen er blevet afviklet siden 1905, og frem til 1987 spillede man på græs.

I 2014 blev turneringen vundet af kinesiske Li Na, da hun slog slovakiske Dominika Cibulkova i finalen. Li Na tog derved revanche for finalen mod Kim Clijsters i 2011 og Victoria Azarenka i 2013. På herresiden fik vi efter fem års dominans af The Big Four (Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal) en anden finalevinder i Stanislas Wawrinka fra Schweiz, der med sejren vandt sin første Grand Slam-titel.

Det er da også blandt de fem, at vi finder favoritterne på herresiden; Djokovic, Nadal, Murray, Federer og den forsvarerende mester. Øvrige spillere på ATP-toppen er Kei Nishikori, Tomas Berdych, Milos Raonic, Malin Cilic og David Ferrer.

Damernes verdensrangliste toppes af Serena Williams, og med 18 Grand Slam-titler i single (hvoraf hun har taget de fem i Australian Open) er hun åbenlyst blandt årets store favoritter. Af andre favoritter skal vi holde øje med Maria Sharapova, Victoria Azarenka, Simona Halep, Petra Kvitova, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska og selvfølgelig vores egen Caroline Wozniacki, der havde et særdeles imponerende efterår, som hun forhåbentligt kan videreføre i det nye år, så hun tager sin første Grand Slam-titel.

Australian Open 2015 på TV

Se med direkte den 19. januar – 1. februar på Eurosport (HD) og Eurosport 2 (HD)

Australian Open 2015 online streaming

Du kan følge turneringen på Eurosport Player, hvor du kan vælge mellem op til 7 kampe. Eurosport Player koster 69,-/måned og er uden binding.

I samme kategori

Back to top button