[responsive_menu_pro]

Australian Open 2017 på Eurosport 1 og Eurosport 2

| søndag 15. jan, 2017 21:55 | 1 kommentar

australien open på TVAustralian Open starter mandag den 16. Du kan se med fra kl. 01:00 på Eurosport kanalerne eller online på Eurosport Player.

Mens danske Caroline Wozniacki sidder over mandag, skal flere af turneringens store spillere i aktion på turneringens første dag. Det gælder blandt andre de to topseedede singlespillere, Andy Murray og Angelique Kerber.

Hver eneste spiller, på nær gravide Victoria Azarenka, der er placeret indenfor de 99 første på verdensranglisten, har meldt sin ankomst til den australske storturnering, hvilket også inkluderer Roger Federer, Rafael Nadal og Serena Williams, der er vendt tilbage fra skader.

Andy Murray er topseedet på herrernes side, mens Angelique Kerber er seedet 1’er på kvindernes side. Angelique Kerber vil dog møde hård modstand af blandt andet Serena Willams, som vil prøve at vinde sin 23. Grand Slam-titel og dermed gå forbi Steffi Graf.

”Både Nadal og Federer er tilbage, og hvis de holder niveau kan de spille op med Murray og Djokovic, der er turnerings topfavoritter. Generelt set er der mange spændende spillere, som holdet et højt niveau,” siger Michael Mortensen.

På herrernes side er der selvfølgelig et stort fokus på verdens nummer to, Novak Djokovic, der vil gå efter sin 17. sejr.

Selvom Djokovic ikke er rangeret som verdens bedste, skal han alligevel måske regnes som den største favorit til at rende med sejren. Djokovic har nemlig vundet Australian Open seks gange ud af de foregående ni turneringer.

Kilde: Eurosport

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: TV-Nyt

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Jorn Hansen

Det er forkert når Eurosport skriver at alle fra top 99, på nær en, er med, der mangler en 5-7 dame spillere der er ude med skader eller andre grunde.
(Jeg har lige glemt det rette antal skadede, men som er over 5)