Streamingnyt

Ash vs Evil Dead på C More fra 1. november

Ash vs Evil Dead C More PlayAsh er tilbage i form af Bruce Campbell. Helten fra Sam Raimis Evil Dead kultklassikere er mere klar end nogensinde på at tage kampen op mod onde kræfter med sin motorsav. Efterårets store gyser- og komedieserie, som kommer fra Starz, får premiere på C More.  

Det hele begyndte i slutningen af 80’erne, da barndomsvennerne Sam Raimi og Bruce Campbell med et budget på 90.000 dollars skabte ”Evil Dead”. Filmen, som blev instrueret af Sam Raimi og som havde Bruce Campbell i hovedrollen som Ash, der bekæmper monstre, blev en uventet succes, da den så dagens lys i Cannes, hvor den også blev hyldet af selveste Stephen King. Den blev efterfulgt af den mere humoristiske ”Evil Dead II – Dead By Dawn og ”Army of Darkness”. ”Evil Dead” fik for et par år siden en remake og har været inspiration for alt lige fra computerspil til tegneserier og en musical.

Nu er det så blevet tid til det komiske spin off Ash vs Evil Dead, hvor helten Ash (Campbell) er blevet en midaldrende mand, som dog stadig kan charmere kvinder og, når det er påkrævet, heller ikke er bleg for at svinge sin legendariske motorsav. Den forførende Lucy (Lucy Lawless fra ”Spartacus”) er overbevist om, at Ash er skyld i den massakre, som forandrede hendes families liv for tredive år siden. Han får hjælp af vennerne Pablo (Ray Santiago) og Kelly (Dana DeLorenzo) i kampen mod Ruby. Sam Raimi har skrevet og instrueret seriens pilotafsnit og producerer den for Starz sammen med blandt andre Bruce Campbell.

Ash vs Evil Dead på C More

Afsnit 1 har premiere på C More Play fra 1. november og efterfølgende har et nyt afsnit premiere de følgende ni søndage.

Kan også ses på C More Series og C More Series HD den 1. november kl. 23.00 og efterfølgende har et nyt afsnit premiere de følgende ni søndage.

I samme kategori

Back to top button