[responsive_menu_pro]

Apple fjerner købefilm på iTunes

| torsdag 13. sep, 2018 20:42 | opdateret 13. sep, 2018 kl. 20:54 | 3 Kommentarer

Apple’s iTunes tilbyder købefilm, men som du måske allerede ved, så betyder et køb af disse ikke, at du ejer dem for evig tid. Apple har ret til at fjerne dem, såfremt filmstudierne ønsker det, og det lader til at flere canadiske brugere oplever dette i øjeblikket. Det skriver mediet Forbes i hvert fald.

Apple tilbyder ikke automatisk nogen kompensation for fjernede titler, en bruger er blevet tilbudt 3 lejefilm, men man ikke automatisk kan forvente nogen form for kompensation ifølge Apple’s betingelser.

Udover fjernede film så rapporter Forbes også om nedgradering af Ultra HD film til HD, dog synes det muligvis at være i forbindelse med at Ultra HD udgaven udskiftes med en Dolby Atmos udgave.

Kilde: Forbes

Del på:

Gemt under:: Streaming

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked

Touche. Hva du ikke kan holde i hendene, kann du ikke eie!

Palleba2000

Ja, når man er dum nok til at købe noget der ikke er fysiske medier, så kan man regne med at blive røvrendt før eller senere.

HVIS man vil EJE noget, så køb det fysiske medie, dvs. VHS, Vinyl, CD, DVD, Blu-Ray, eller noget helt andet, bare man kan holde det i hånden…

MVH
Palleba

Per M

Der findes så men musik tjenester hvor man legalt kan købe musik der kan downloades, hvor der ikke er nogen form for DRM beskyttelse i lyd filerne.
Nogle musik selskaber har fået øjnene op for at de også har været nød til at hoppe med på den vogn for at holde forretningen kørende, fordi at CD salget er faldet drastisk.