TV-udbyder nyt

Antenneforeningen Aarhus hjemtager nettet – Fra Stofa til Vios

Antenneforeningen Aarhus hjemtager nettet i Aarhus og omegn, som man i en årrække har ejet sammen med Stofa.

“Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan hjemtage nettet. Dermed sikrer vi en stærk forening med lokal forankring og personlig kundeservice, som har fokus på medlemmernes muligheder,” fortæller Jesper Pedersen, formand i foreningen.

Ny udbyder

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Til det formål lancerer foreningen selskabet Vios, som er medlemmernes nye udbyder af mange spændende tjenester, som blandt andet internet, tv og streaming.

Vios skal sikre de bedste fordele til foreningens 40.000 medlemmer. Vios vil allerede i år tilbyde internet, streaming og tv til alle husstande på nettet. I samarbejde med medlemmerne vil Vios-universet fra 2023 udvides med endnu flere produkter og tjenester.

”Vi vender på mange måder tilbage til foreningens eksistensberettigelse: Nemlig at være en uafhængig forening, der kan varetage medlemmernes interesser og sikre et godt udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser,” siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

Hvem kan få Vios

Mange i Aarhus og omegn vil med stor sandsynlighed få mulighed for at skifte til Vios. På www.vios.dk kan man let tjekke, om man har mulighed for at få Vios på sin adresse.

Vios er klar til at hjælpe alle medlemmer med overgangen til Vios pr. 1. december. Har man spørgsmål kan man henvende sig via medlemsbutikken eller www.vios.dk.

Om Vios
Vios er medlemmernes nye udbyder, som er skabt af Antenneforeningen Aarhus. Med afsæt i fællesskabstanken, som kendetegner de traditionsrige foreninger, vil Vios blandt andet skaffe gode internet-, streaming og tv-løsninger til bedre priser til gavn for medlemmerne. Vios-universet vil løbende blive udbygget med fordele, tjenester, oplevelser og produkter til medlemmerne.

Om Antenneforeningen Aarhus
Antenneforeningen Aarhus er en privat forening med base i Aarhus, som har til formål at eje og drive anlæg, der leverer tv og internet. Siden 1978 har foreningen sikret først radio og tv og senere også hurtigt internet og meget mere til gode priser for medlemmerne. I dag har foreningen 40.000 medlemmer i Østjylland.

Kilde: Antenneforeningen Aarhus presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button