Streamingnyt

Anmeldelse: Mangler du en feel good serie? Prøv Starstruck på HBO Max

HBO Max åbnede i Danmark 26. oktober, og har du kigget lidt i udvalget, så er du måske faldet over nogle af de nye HBO Max originalserier, der er kommet på tjenesten. Én af disse er den engelske feel good serie Starstruck, der i sin første sæson er på 6 episoder.  Serien bliver i England i øvrigt vist på BBC.

Starstruck – det handler den om

I Starstruck følger vi Jessie (spillet af Standup komikeren Rose Matafeo, der kommer fra New Zealand både i serien og i virkeligheden). Hun er tyverne og bor i London, hvor hun deler lejlighed med blomsterhandleren Kate. Jessie forsøger at håndtere to dødssyge jobs, en række one night stands og generelt bare det at finde ud af livet.

Efter en natklubs brandert ender hun i seng med filmstjernen Tom (Nikesh Patel), uden i første omgang at genkende ham som en sådan. Måske ikke det mest troværdige oplæg, men der følger naturligvis en masse forviklinger og akavede møder for de to, henover forskellige årstider i de enkelte afsnit. Der er lidt Notting Hill feel over seriens præmis.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nye ansigter medvirker

Bortset fra Minnie Driver, der optræder i en enkelt episoder, så var der ikke nogen med i serien, som jeg kendte til i forvejen, og det er sådan set forfriskende. Rose Matafeo fungerer super godt i hovedrollen. Nikesh Patel spiller ret tilbagetrukket men meget sympatisk i rollen som filmstjerne.

Derfor skal du se Starstruck

En god upoleret energi og god ping pong i dialogerne, gør serien værd at se. Kvaliteten stiger faktisk hen over afsnittene, så hvis du ikke var helt solgt efter første afsnit, så prøv lige et par mere.

Serien er som sagt kun på 6 episoder, og med afsnit på under en halv time hver, så det her en hyggelig serie, du hurtigt kommer igennem. Der bliver lagt op til en sæson mere i slutningen, og optagelserne til sæson 2 gik da også i gang i maj 2021. Sæson 2 har premiere 24. marts 2022 på HBO Max.

Starstruck – trailerSTARSTRUCK Trailer (2021) Comedy Series
STARSTRUCK Trailer (2021) Comedy SeriesImage

I samme kategori

Back to top button