Branche-Nyt

Anette Kokholm bliver ny radiochef i DR

Den 1. marts begynder Anette Kokholm som ny radiochef i DR.Med i bagagen har hun mange års erfaring fra mediebranchen med udvikling, strategi og ledelse. I den brede offentlighed kendes hun nok mest fra gennem 10 år at sidde bag mikrofonen på radioprogrammer på P3 og P1 eller foran kameraet på ’Go Morgen Danmark’ på TV 2.

Men siden hun blev uddannet som journalist i 1990, har Anette Kokholm haft en række stillinger som redaktør, chef og direktør i mediebranchen. Senest på Aller, hvor hun som udgiverdirektør var en del af direktionen og blandt andet havde fokus på at gøre en stor medievirksomhed klar til den digitale omstilling.

Netop de erfaringer bliver centrale i det nye job som radiochef: – Lyd har fat i danskerne som aldrig før. Det bliver min opgave at vise retningen, så der både er tilbud, som skaber værdi for dem, der elsker deres radiokanaler og -programmer, og dem, der selv aktivt vælger mellem de digitale tilbud og gerne vil udfordres med nye oplevelser. Jeg glæder mig til at følge DR’s radio- og musiktilbud ind i fremtiden, og sammen med de dygtige kolleger forløse det store potentiale, lyd besidder, siger Anette Kokholm.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dette fokus på at udvikle radioen og musiktilbuddet afspejler DR’s nye strategi (se link nedenfor), der har som mål, at et stigende antal danskere fremover kan tilgå DR’s indhold digitalt.

– Radioen står ligesom resten af DR i en omstilling. Hvor der både skal være stærkt indhold på kanalerne, der strømmer ud af radiohøjtalerne, og udvikles stadig flere nye digitale radio- og musiktilbud. Her er der brug for et skarpt fokus på strategi og retning. Med sin tunge ledelelseserfaring fra mediebranchen er Anette Kokholm den helt rette til posten, siger mediedirektør i DR Henriette Marienlund. Anette Kokholm afløser den hidtidige radiochef Gustav Lützhøft, der er blevet ledende redaktør i DR Kultur, Børn og Unge.

Kilde: DR Presse

I samme kategori

Back to top button