TV-Nyt

Andreas Laudrup ny ekspert på TV 2 Sporten

Efter erhvervelsen af de fulde rettigheder til spansk fodbold fra La Liga og italiensk fodbold fra Serie A udvider TV 2 med endnu en fodboldekspert til dækningen på TV 2 SPORT X og på TV 2 PLAY.

Ny ekspert hos TV 2 er den 29-årige Andreas Laudrup, der har spillet ungdomsfodbold i Real Madrid og herefter har spillet i den danske superliga, blandt andet hos FC Nordsjælland, som han var med til at gøre til danske mestre. Andreas Laudrup har i kraft af sit nuværende arbejde som fodboldagent et stort netværk i Spanien.

Han får premiere som fodboldekspert hos TV 2 allerede søndag 9. februar med kampen mellem Real Betis og FC Barcelona klokken 20.45 på TV 2 PLAY. Kampen vises samme aften fra klokken 22.55 på TV 2 SPORT X – umiddelbart efter kanalens visning  af lokal- og arvefjendeopgøret i Serie A i Milano mellem Christian Eriksens klub Inter og landsholdskammeraten Simon Kjærs klub AC Milan.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

-Vi arbejder hele tiden med at bringe vores egen passion og faglighed hjem i stuerne til vores seere, og her passer Andreas Laudrup perfekt ind, siger Allan Hvid, der er redaktionschef for blandt andet fodbolddækningen hos TV 2 SPORT.


I samme kategori

Back to top button