TV-Nyt

Anders og Torben er tilbage på TV 2 med to nye programmer her i 2021

TV 2 følger endnu engang tvillingerne Anders & Torben i et par nye programmer her i starten af 2021.

I program 1

Anders og Torben runder et meget skarpt hjørne. De bliver 50 år, og derfor er tvillingerne gået i gang med at planlægge deres 100-årsfødselsdag. De sender invitationer, finder festlokale, køber ind og skriver ønskeliste, men der er én ting, som truer det hele: corona-pandemien. Anders og Torben fylder år i en periode uden større restriktioner, men pludselig strammer myndighederne grebet og den store, runde fødselsdag er i fare. Og så er der ikke andet at gøre end at krydse fingre og håbe på det bedste.

I program 2

Anders og Torben er blevet 50, og så er det tid til at kaste sig ud i nye, store projekter. Ikke alene har tvillingerne sagt ja til at være fotomodeller i en reklamekampagne, men de får også nye briller og begynder at gå til træning i et fitnesscenter. Men ikke nok med det: Anders & Torben bliver inviteret til at lave et nummer med en kendt dansk rapper, så de går i studiet og indspiller et rap om at score damer fra Holstebro til Pattaya. Og bagefter er de med i en musikvideo optaget i parcelhuset hjemme i Holstebro.

Anders og Torben er tilbage på TV 2 med to nye programmer her i 2021
TV 2 følger endnu engang tvillingerne Anders & Torben i et par nye programmer her i starten af 2021. I program 1 Anders og Torben runder et meget skarpt hjørne. De bliver 50 år, og derfor er tvillingerne gået i gang med at planlægge deres 100-årsfødselsdag. De sender invitationer, finder festlok
5 jan 2021 20:00
TV 2 TV 2 Play

Anders og Torben er tilbage på TV 2 med to nye programmer her i 2021 TV 2 TV 2 Play
Reportage

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button