Streamingnyt

Amazon tilføjer 5 serier til deres udbud i Danmark

Amazon Prime VideoI dag annoncerede Amazon præmieredatoerne for fem længe ventede Amazon originalserier.

I denne måned kan medlemmer se frem til at se de seneste sæsoner af de prisbelønnede serier Transparent og Mozart in the Jungle samt de nye serier Fleaback, Goliath og Z: The Beginning of Everything.

Vi kan særligt anbefale Fleaback og Goliath. Se alle Amazon nyhederbe i vores streamingguide.

 

Fleabag

Den 10. februar har Fleaback præmiere på Amazon Prime Video. Phoebe Waller-Bridge (Crashing, Broadchurch) har skrevet serien og medvirker også selv. Fleaback er et morsomt og gribende indblik i sindet på en neurotisk, erotisk, vred og ulykkelig kvinde, og foregår i det moderne London. Serien er baseret på Waller-Bridges teaterstykke af samme navn, der vandt en Edinburgh Fringe First Award, en Critics’ Circle og en OffWest End Awards for mest lovende dramatiker samt Susan Smith Blackburn prisen, Special Commendation, der gives til enestående teaterstykker. Med i Fleaback spiller også Brett Gelman (Twin Peaks), Olivia Colman (Peep Show), Bill Paterson (Outlander), Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Poldark), Jamie Demetriou (People Time), Jenny Rainsford (The Smoke) og Sian Clifford (Paddy). Serien er instrueret af Harry Bradbeer (Dickensian), og er produceret af Phoebe Waller-Bridge, Harry Williams and Jack Williams (The Missing). Hver episode er 30 minutter lang.

 

goliath

Goliath

Den 17. februar kan medlemmer se første sæson af en af Amazons mest populære serier, Goliath. I serien spiller Golden Globe og Oscar-vinder Billy Bob Thornton (Fargo) samt Oscar-vinder William Hurt (Broadcast News) over for hinanden i det 21. århundredes ultimative David og Goliat-kamp, der udkæmpes i det amerikanske retssystem. I serien følger vi advokaten (Thornton), som søger efter forløsning. Hans eneste chance herfor afhænger af retfærdighed i et retssystem, hvor sandhed er blevet en handelsvare og domme som oftest sker til fordel for de rige og magtfulde. Serien er skrevet af David E. Kelley (Ally McBeal) og Jonathan Shapiro (The Practice). Med i serien spiller også Olivia Thirlby (Juno), Maria Bello (Prisoners), Molly Parker (House of Cards), Nina Arianda (Florence Foster Jenkins) og Tania Raymonde (Lost), Britain Dalton (Criminal Minds) and Sarah Wynter (24 timer). Goliath er produceret af Kelley, Shapiro, Ross Fineman (Lights Out), David Semel og Larry Trilling (Parenthood).

 

Transparent sæson 3

Den 17. februar har seneste sæson af Transparent præmiere på Amazon Prime Video. Med i serien spiller Jeffrey Tambor (Arrested Development), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker (Curb Your Enthusiasm), Judith Light (The Assembled Parties) og Jay Duplass. Serien følger en kernefamilie i opløsning på en rejse mod selvrealisering. Efter et svirende reality tjek, har Maura endelig fundet kærligheden i Vicki og er blevet accepteret af familien. Nu vil hun lægge sig under kniven for at blive den kvinde, hun har forestillet sig. I mellemtiden kaster Sarah og Ali sig over to forskellige tilgange til spirituel kontakt. Josh er frakoblet sit arbejde og kærlighedsliv, og lider et forfærdeligt tab, der tvinger ham til at forene sig med sin fortid én gang for alle.  Alle veje mødes på et familiecruise til Mexico, der slår fast, at selvom familiens historie er sløret, er hver Pfeffermann deres sande jeg, når de er sammen. 

Mozart in the Jungle, Sæson 3

Den 17. februar har tredje sæson af Mozart in the Jungle præmiere på Amazon Prime Video. Serien er baseret på den anmelderroste erindring Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music af Blair Tindall. Med i serien spiller Gael García Bernal (Bad Education) og Lola Kirke (Gone Girl) samt Bernadette Peters, Saffron Burrows og Malcolm McDowell. Den tredje sæson starter midt i et storslået, italiensk eventyr. Rodrigo påtager sig en ny kunstnerisk udfordring: At lede opera-divaen Alessandra efter hendes længeventede hjemkomstkoncert til Venedig. Rodrigo bliver opslugt i Venedigs musikalske historie, mens Alessandra trækker ham ind i et lidenskabeligt samarbejde, der hurtigt bliver en forestilling i sig selv. Hailey rejser tværs over Europa med Andrew Walsh’s ensemble, og erfarer, at det ikke er alt, hun havde håbet, det ville være. I månederne efter lockouten er symfonien blevet skilt ad, og mange af musikerne kan ikke være i samme rum med hinanden, mens de anspændte forhandlinger mellem Cynthia og Gloria bliver personlige. Musikerne udfordres til at blive individer igen, og konfronteres med et liv uden for orkesterfamilien i centrum.

 

Z: The Beginning of Everything

Den 24. Februar har Z: The Beginning of Everything præmiere på Amazon Prime Video. Serien er en fiktiv bio-serie, og tager udgangspunkt i Zelda Sayre Fitzgeralds – den geniale, smukke og talentfulde Southern Belle – som blev den første charleston-pige og senere et ikon for 20’ernes vilde jazz-dage. Med i serien spiller Christina Ricci (Pan Am) og David Hoflin (One Upon a Time). Serien begynder det øjeblik, Zelda møder den upublicerede forfatter F. Scott Fitzgerald i Montgomery, Alabama i 1918, og bevæger sig igennem deres lidenskabelige, turbulente affære og senere ægteskab. Made in heaven, lived out in hell: Parret var deres tids “kendispar”. I serien konfronteres vi med alkoholisme, utroskab, knuste drømme og psykisk sygdom, som ultimativt ledte til Zeldas tragiske, utidige ende. Z: The Beginning of Everything dykker ned i en fascinerede kvindes liv, der var forud for sin tid, og desuden en kunstner fast besluttet på at etablere sin egen identitet i kølvandet på hendes mands verdensberømmelse. Serien er en moderne fortolkning af en af de mest berygtede kærlighedshistorier gennem tiden, og udspiller sig fra Montgomery, Alabama til den franske Riviera.

Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 59,- / måned / måned Bestil her


Billedeopløsning: UHD


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
  • Panasonic Firefox OS
Konsoller
  • PS4
  • Xbox One
  • PS3
  • Nvidia Shield

I samme kategori

Back to top button