Streamingnyt

Amazon sikrer sig globale rettigheder til to serier

this is us amazonAmazon har indgået en aftale med 20th Century Fox Television Distribution der omfatter den Emmy vindende serie This is Us samt horror-dramaet The Exorcist.

Begge serier bliver tilgængelige for Prime medlemmer i mere end 200 lande verden over og vil blive vist på streamingtjeneste fra september. Aftalen markerer den mest omfattende internationale aftale mellem de to virksomheder, hvor Amazon Prime Video bliver eksklusiv udbyder af begge serier i udvalgte lande.

This is Us er en af de bedste nye serier og er elsket af seere såvel som anmeldere”, siger Brad Beale, Vice President for Worldwide Television Acquisition i Amazon. ”Prime Video-medlemmer kommer til at elske den Emmy-vindende og nervepirrende horror-serie The Exorcist.”

Prime Video medlemmer kan streame begge serier via Amazon Prime Videos app, der er tilgængelig via Android og iOS telefoner og tablets, Fire Tablets samt populære LG og Samsung Smart TV’er, Sony’s Android TV eller online via PrimeVideo.com – og kan også downloades via mobile enheder til offline visning.

This is Us har fænget publikum med fantastiske historier og relaterbare karakterer, der går lige i hjertet, mens The Exorcist med sine kløgtige twists og vilde gys er noget, enhver gyserfan skal se,” siger Evan Scheffel, Executive Vice President, The Americas, Twentieth Century Fox Television Distribution. ”Vi er meget glade for, at vi har indgået denne aftale med Amazon, og vi ser frem til, at nye seere verden over kan gå på opdagelse i disse fantastiske serier.”

This Is Us var nomineret i 11 kategorier til dette års Emmy-awards og vandt i kategorien ”bedste skuespiller i en dramaserie” for Sterling K. Browns rolle som Randall Pearson. Serien er en krønike om Pearson-familien over flere årtier: Fra Jack (Milo Ventimiglia) og Rebecca (Mandy Moore) som unge forældre i 1980’erne til deres børn Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) og Randalls (Sterling K. Brown) søgen efter kærlighed og håb i nutiden. Det jordbundne, livsbekræftende drama viser, hvordan selv de allermindste begivenheder i vores liv kan påvirke, hvem vi udvikler os til. Og hvordan fælles forbindelse kan overvinde tid, afstand og død. Fra forfatteren og instruktørerne bag Crazy, Stupid, Love får vi en begavet, moderne serie, der byder dig inden for hos en familie, du vil føle, du har kendt i årevis. Chris Sullivan, Susan Kelechi Watson og Ron Cephas Jones er også på rollelisten. Dan Fogelman, Donald Todd, John Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin, Charlie Gogolak og Jess Rosenthal er executive producer. This Is Us er produceret af 20th Century Fox Television.

Efter 40 år vender den Oscar-nominerede film, The Exorcist, tilbage som en tv-serie. The Exorcist er en psykologisk thriller, som følger to meget forskellige præsters håndtering af en families gruopvækkende oplevelser. Fader Tomas Ortega (Alfonso Herrera) er ansigtet på den nye katolske kirke: progressive, ambitiøs og empatisk. Fader Marcus (Ben Daniels) er alt det, Fader Thomas ikke er: ubarmhjertig, ubehagelig og fuldstændig forgabt i sin mission. Og så finder han sig selv i konflikt med sin modstander i kirken, Fader Bennett (Kurt Egyiawan), gang på gang. Familien Rance, som er en del af Fader Tomas’ sogn, er fanget imellem de to præster. På overfladen er de en helt normal amerikansk familie, men alt er ikke som det ser ud til at være… Moren, Angela (Oscar- og Golden Globe-nominerede Geena Davis) trygler Fader Tomas om hjælp og sætter uvidende den unge, naive præst i kollision med Fader Marcus. De to præster står hver over for en uløselig opgave, men sammen bliver de familien Rances eneste håb mod de onde kræfter. Alan Ruck, Brianne Howey og Hannah Kasulka er også på rollelisten. The Exorcist er produceret af Morgan Creek Productions i samarbejde med 20th Century Fox Television. Serien er skabt af Jeremy Slater. Executive producer er Slater, Emmy® Award nominenerede Rolin Jones, Rupert Wyatt, Roy Lee, James Robinson, David Robinson og Barbara Wall.

Kilde: Amazon presse

Prime Video er automatisk tilgængelig uden ekstra omkostninger for nye kunder i Prime-områder til en intropris på 25 kr. (eller €2.99/mdr.) i resten af 2017. Herefter er prisen 45 kr. (eller €5.99) Kunder, der ikke allerede er Prime Video medlemmer, kan tilmelde sig en gratis syv-dages prøveversion på PrimeVideo.com.

I samme kategori

Back to top button