Streaming

Amazon Prime Video – Skal du se Jack Ryan direkte via LG OLED TV eller fra Apple TV 4K?

Har du abonnement på Amazon og både et LG OLED TV og en Apple TV4K, så kan der være en grund til at vælge Amazon via LG Smart TV app’en, fremfor at se det på Apple TV’en.

Amazon Prime Original Tom Clancys Jack Ryan Key visualDet gælder såfremt indholdet har Dolby Vision HDR, hvilket gælder Amazon Prime Video originalserien Jack Ryan. Dette leverer Amazon nemlig ikke i Dolby Vision på Apple TV 4K, trods den ellers har Dolby Vision support. LG’s OLED TV modeller og visse af deres LCD modeller har Dolby Vision understøttelse, og her tilbyder Amazon på deres Smart TV app netop dette.

Så vidt vi kan se er Jack Ryan eneste Amazon serie titel med Dolby Vision. Så vil du se denne serie med den mest optimale HDR kvalitet, så er det altså på dit LG TV og ikke på Apple TV 4K. Ellers kan du fint bruge en Apple TV4K til Amazon generelt, så længe de ikke har mere i Dolby Vision.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Amazon understøtter Dolby Vision konkurrenten HDR10+ på Samsung, Panasonic og Philips TV modeller, så har du et af disse, kan det her generelt anbefales at benytte dit TV’s indbyggede Amazon app fremfor Apple TV4K her.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button