Streamingnyt

Amazon Prime Video præsenterer to kommende nyheder

fleabagAmazon kan i dag løfte sløret for to spændende nyheder. Sæson 2 af den anmelderroste serie, Fleabag, er bekræftet og bliver tilgængelig på Amazon Prime Video. Seriens skaber Phoebe Waller-Bridge (A Star Wars Story: Untitled Han Solo Film) er igen både forfatter og medvirkende i serien.   

Orlando Bloom står desuden til at medvirke i den kommende Amazon Original Series Carnival Row. En noir fantasy-serie, der får premiere i 2019.

Sæson 2 af anmelderroste Fleabag får premiere på Amazon Prime Video i 2019

I dag annoncerede Amazon, at anden sæson af Fleabag bliver tilgængelig på Amazon Prime Video. Seriens skaber Phoebe Waller-Bridge (A Star Wars Story: Untitled Han Solo Film) er fortsat forfatter og medvirkende. 

Waller-Bridge spiller også med i den kommende og fortsat unavngivne Han Solo Star Wars antologi og er også showrunner og executive producer på BBC Americas kommende drama, Killing Eve (2018).

Anden sæson af Fleabag forventes at have præmiere på Amazon Prime Video i 2019 eksklusivt for Prime-medlemmer.

Første sæson havde præmiere i september 2016 og blev hædret som en af årets bedste tv-serier af blandt andre The New York Times, Vanity Fair, GQ, Vulture, The Atlantic, Variety, og Buzzfeed.

Fleabag blev nomineret til seks BAFTA Awards i 2017, hvor Waller-Bridge vandt prisen for bedste kvindelige optræden i en komedieserie.

”Første sæson af Fleabag præsenterede publikum for Phoebe Waller-Bridges brillante og rebelske stemme,” sagde Joe Lewis, Head of Comedy, Drama and VR, Amazon Studios. ”Hun er en af de bedste og mest dynamiske showrunners i nutidens TV-landskab, og vi er meget spændte på snart at kunne vise vores seere en ny sæson af den intelligente, humoristiske Fleabag”.

”Jeg spurgte mig selv, om Fleabag havde mere at sige, og ærlig talt har hun ikke holdt mund siden,” siger Phoebe Waller-Bridge. ”Anden sæson bliver en helt ny oplevelse, og jeg er ovenud begejstret for at være tilbage.”

Fleaback er et morsomt og gribende indblik i sindet på en neurotisk, erotisk, vred og ulykkelig kvinde, og foregår i det moderne London. Serien er baseret på Waller-Bridges teaterstykke Fleabag, som vandt en Edinburgh Fringe First Award, en Critics’ Circle og en Off-West End Awards for mest lovende dramatiker samt Susan Smith Blackburn prisen – Special Commendation, der gives til enestående teaterstykker.

I første sæson medvirkede også Brett Gelman (American Dad!, Twin Peaks), Olivia Colman (Broadchurch, The Night Manager), Bill Paterson (The Rebel, Outlander), Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Harlots, Poldark), Jamie Demetriou (Paddington 2, People Time), Jenny Rainsford (The Favourite, The Smoke),and Sian Clifford (Fry-Up, Paddy). Fleabag er produceret af Two Brothers Pictures og instrueret af Harry Bradbeer (Killing Eve, Dickensian), samt produceret af Harry Williams og Jack Williams (Rellik, The Missing) fra Two Brothers Pictures, Lydia Hampson (The Art  of Foley) and Waller-Bridge, og distribueret af all3media International.

Orlando Bloom medvirker i Amazon Original Series Carnival Row (produceret af Legendary Television)

Amazon kan i dag meddele, at Orlando Bloom står til at medvirke i Amazons egen fantasy noir Carnival Noir. Bloom skal spille Rycroft Philostrate; En politibetjent, der efterforsker mordet på en alfe-showgirl på Carnical Row. Selvom det ikke er meningen, Rycroft skal bekymre sig om endnu en alfe-flytning, kommer han til det. Og det kommer til at koste ham dyrt at komme til bunds i sagen om, hvad der egentlig sker med hende.

Bloom, som også er producer på serien, har senest spillet med i Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, hvor han genoptog rollen som Will Turner.

Serien kommer i 8 afsnit og er en Amazon Original Series. Den er produceret af Legendary Television og skrevet og produceret showrunner Rene Echevarria (Star Trek, Teen Wolf, Castle, Medium). På listen over producere og instruktører finder vi også Paul McGuigan (Victor Frankenstein, Luke Cage, Sherlock) og Travis Beacham (Pacific Rim, Clash of the Titans) som executive producer. Beacham skrev også det oprindelige manuskript,  A Killing on Carnival Row, som figurerede i den første udgave af the Hollywood Blacklist i 2005. Optagelserne til serien er sat til at begynde i efteråret 2017, mens lanceringen er planlagt til 2019. 

Carnival Row er en fantasy noir serie, som foregår I en neo-Viktoriansk by. Mytiske skabninger er flygtet fra deres krigshærgede hjemland og har samlet sig i byen. Spændinger spreder sig mellem byens borgere og den voksende gruppe af indvandrere. I serien følger vi efterforskningen af en række uopklarede mord, som langsomt slår den sidste fred i byen ihjel.

Carnival Row kan ses i mere end 200 lande verden over via Amazon Prime Video.

Kilde: Amazon presse

I samme kategori

Back to top button