Streamingnyt

Amazon Prime Video øger investeringen i Norden

- ny rettighedsaftale sikrer nye film

Amazon Prime Video har endnu ikke fået tag i danskerne. Trods det er blandt de billigere streamingtjenester, så har tjenesten ikke gjort så meget væsen af sig her hos os, og i en periode droppede man helt at markedsføre tjeneste via danske pressebureau, så vi f.eks. her på DIGITALT.TV ikke fik information om nyt indhold længere.

Nu melder Amazon Prime Video så at man øger investeringen i Norden blandt andet med at lancere en lokal branding kampagne.

”Vi er glade for at øge vores indsats til kunder i Norden og tilbyde dem nye og eksklusive film og TV-serier på lokalt sprog, lokal betaling og meget mere,” siger Martin Backlund, Head of Content UK & Nordics, Amazon Prime Video. “Med adgang til en række prisvindende, eksklusive Amazon Originals, de nyeste film samt en masse fan-favoritter i vores box sets og film franchises, vil vi fortsætte med at investere i god og eksklusiv underholdning til Prime Video for at tilbyde brugere i Danmark stor værdi for pengene.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Amazon Prime Video koster 45 DKK om måneden efter en 7-dages gratis prøveperiode

Ny aftale sikrer mere indhold

the mauritanian
The Mauritanian er blandt de film der er på vej på Amazon Prime Video efter ny aftale

Med Prime Video får danskerne adgang til de nyeste filmudgivelser med en helt ny og eksklusiv aftale kun i Norden med ErosSTX International. Amazon Prime Video abonnenter vil komme til at se nye film, såsom den meget ventede thriller The Mauretanian med Jodie Foster og Benedict Cumberbatch i hovedrollerne, samt andre film, der kommer senere såsom I Care A Lot med Rosamund Pike, samt Guy Ritchies stadigt unavngivet spion-thriller instrueret af Jason Statham, Hugh Grant og Josh Hartnett og action-thriller Cop Shop med Gerard Butler i hovedrollen.

Prime Video tilbyder et bredt udvalg af en række populære film og TV-serier på tværs af flere genrer, herunder anmelderroste Amazon Original TV-serier, såsom The Grand Tour, The Boys, Star Trek: Picard og Emmy-prisvindende The Marvelous Mrs. Maisel og Fleabag. Derudover kan brugerne senere på året se frem til velkendte historier baseret på bestseller romaner; The Wheel of Time og The Underground Railroad, Modern Love sæson 2 og psykologisk thriller Cruel Summer. Seerne kan også nyde Amazon Original-film, såsom prisnominerede Sound of Metal og One Night in Miami, det seneste globale kæmpehit Borat Subsequent Moviefilm, samt den kommende udgivelse af Coming 2 America med Eddie Murphy og action-thrilleren Tom Clancy’s Without Remorse.

Danske abonnenter kan også nyde godt af det klassiske TV box set-up med komedier som; Parks & Recreation og The Office: US, fantasy dramaet; Supernatural, ikoniske amerikanske dramaer; Mad Men and This Is Us, krimi-drama; CSI og den animerede børneserie Kung Fu Panda: The Paws of Destiny og filmen Despicable Me 2. Derudover er det også muligt at streame populære film-serier såsom action-thrillerne Bourne og eventyr for hele familien, såsom Jaws, Jurassic Park og Back to the Future og meget mere.

 

Eksklusivt Amazon Originals indhold tilgængeligt nu:

All or Nothing: Tottenham Hotspur

American Gods, Sæson 1-3

Bliss

Borat Subsequent Moviefilm

Carnival Row, Sæson 1

Fleabag, Sæson 1-2

Good Omens

Homecoming, Sæson 1-2

James May: Our Man in Japan

Little Fires Everywhere

Modern Love, Sæson 1

One Night in Miami

Richard Hammond’s The Great Escapists

Star Trek: Picard

Star Trek: Lower Decks

Tales From The Loop

Tom Clancy’s Jack Ryan, Sæson 1-2

The Aeronauts

The Boys, Sæson 1-2

The Expanse, Sæson 1-5

The Grand Tour, Sæson 1-4

The Map of Tiny Perfect Things

The Marvelous Mrs. Maisel, Sæson 1-3

The Wilds

 

Kommende Amazon Originals udgivelser i 2021:

Coming 2 America (5. marts)

Cruel Summer

Invincible (26. marts)

Jeremy Clarkson’s Farm

Modern Love, Season 2

Panic

Solos

Sound of Metal

Tom Clancy’s Without Remorse (30. april)

Them

The Boy from Medellin

The Grand Tour, Sæson 4: 3rd Special

The Underground Railroad (14. maj)

Følg med i månedens Amazon Prime Video nyheder hver måned i vores guide her

Om ErosSTX International
Eros STX International, en divison af Eros STX Global Corporation, er en full-service international filmdistributions- og finansieringsvirksomhed med direkte distribution af både Hollywood- og Bollywood-indhold i Indien, Storbritannien, Irland og Mellemøsten. Virksomheden har hovedkontor i London og har formaliseret et uovertruffen netværk af store output aftaler med de største markedsledere i 25 regioner med en rækkevidde, der dækker over 150 lande rundt om i verden. Ved at omfavne de unikke muligheder på det internationale marked lukkede virksomheden for nylig et innovativt og dynamisk distributionsoutput partnerskab med Amazon i Storbritannien, Frankrig og Italien.

ErosSTX Internationals succeser omfatter distribution af både STXfilms produktioner og tredjepartsanskaffelser, der arbejder med filmskabere, herunder Ridley Scott, Guy Ritchie og Michael Mann, samt producerende partnere som Imperative / 30West, Thunder Road, Black Label Media, Miramax og Scott Free. Derudover indgik ErosSTX International for nylig en eksklusiv flerårig international distributionsaftale med det førende uafhængige produktionshus, Black Bear Pictures. ErosSTX International står bag: global box office-hit Hustlers, Bad Moms-serien, Greenland med Gerard Butler, The Mauretanian med Jodie Foster, Tahar Rahim og Benedict Cumberbatch, Untitled Guy Ritchie Project instrueret af Guy Ritchie og med Jason Statham i hovedrollen, Devotion instrueret af JD Dillard med Glen Powell og Jonathan Majors i hovedrollen, og Cop Shop instrueret af Joe Carnahan og med Gerard Butler i hovedrollen.

Kilde: Amazon Prime Video presse

Image

I samme kategori

Back to top button