Streamingnyt

Amazon i ny international aftale med AMC Studios

Amazon har netop indgået en produktionsaftale med AMC Studios, hvor Amazon Prime Video får rettigheder til førstevisninger af udvalgte nye AMC serier i 28 lande samt rettigheder til andenvisninger i mange andre lande verden over. Prime Video-medlemmer på større markeder som Australien, Tyskland, Italien, Indien og Japan kommer eksklusivt til at kunne se nye serier fra tv-selskabet, som har givet seerne anmelderroste hitserier som Breaking Bad, Mad Men, The Walking Dead, Fear the Walking Dead og Preacher, inden de bliver tilgængelige på andre kanaler.

Anthologiserien The Terror er den første nye AMC-serie, som bliver vist på Amazon Prime Video verden over i 2018. Den er produceret af Ridley Scott (Blade Runner 2049), David W. Zucker (The Man in the High Castle), og Guymon Cassady (Game of Thrones) og er baseret på en sand historie om Captain John Franklins arktiske ekspedition, som inspirerede romanen af den anerkendte sci-fi-forfatter Dan Simmons.

Prime Video-medlemmer vil kunne streame via Amazon Prime Video app’en til tv, tilsluttede enheder så som Fire TV, og mobilenheder. De kan også downloade den til mobilenheder, så den kan ses offline uden ekstra omkostninger.

“Det her er endnu et skridt på vores vej til at udvide udvalget af premium tv-serier tilgængelige for Prime Video-medlemmer verden over,” fortæller Brad Beale, som er Vice President Worldwide Television Acquisition hos Amazon Prime Video. “Vi er begejstrede over at vise vores Prime-medlemmer i hele verden nye serier fra AMC, hvor den første bliver The Terror.”

Rick Olshansky, President of Business Operations, AMC Studios, udtalte: “AMC Studios og Amazon nyder allerede godt af et vellykket partnerskab om programplanlægning. Denne aftale understreger den store globale efterspørgsel efter AMC’s must-have indhold og franchise, og det gør os i stand til at vise vores populære serier til et bredt publikum verden over.”

The Terror er en kommende antologiserie baseret på en sand historie, som inspirerede bestseller-romanen af den anerkendte forfatter Dan Simmons (Hyperion). Den finder sted i 1847 og følger et Royal Navy ekspeditionshold på udkig efter Nordvestpassagen. Skibet bliver angrebet af et mystisk, forfølgende rovdyr, og holdet kaster sig ud i en medrivende og desperat kamp om overlevelse. I serien medvirker Ciarán Hinds (Bleed for This, Game of Thrones) som Captain John Franklin, Tobias Menzies (Game of Thrones, Outlander) og Jared Harris (The Crown, Mad Men). Den er blevet produceret af anerkendte producere så som Ridley Scott (Blade Runner 2049), David W. Zucker (The Man in the High Castle), og Guymon Cassady (Game of Thrones).

Kilde: Amazon presse

I samme kategori

Back to top button