Streamingnyt

Amazon bestiller allerede nu endnu en Jack Ryan sæson

Amazon Prime Videos hypede serie Tom Clancy’s Jack Ryan får premiere på platformen den 31. august i år, men allerede nu kan Amazon afsløre, at der er givet grønt lys til 2. sæson af serien.

Efter deres reklamer til Super Bowl oplevede Amazon mere end 400% stigning i Prime-medlemmer, der satte Tom Clancy’s Jack Ryan på deres ’watch list’, så noget tyder på, at serien er længeventet af mange.

Den berømte og anerkendte Tom Clancy-helt bliver spillet af John Krasinski fra bl.a. A Quiet Place, The Office, 13 Hours. Krasinski, som også er producer, bliver genforenet med Wendell Pierce (The Wire), der gentager sin rolle som James Greer i anden sæson bestående af otte afsnit.

I sæson to konfronterer Jack Ryan magthaverne i et farligt, faldende demokratisk regime i Sydamerika. Produktionen af anden sæson begynder i sommeren 2018 i Europa, Sydamerika og USA.

Efter Amazons reklamer for Super Bowl oplevede Amazon mere end 400% stigning i Prime-medlemmer, der satte Tom Clancy’s Jack Ryan på deres ’watch list’.

Vores kunders store forventninger til Tom Clancy’s Jack Ryan og vores egen fornøjelse ved at få en forsmag på den spændende, actionfyldte første sæson, gør os begejstrede for at give grønt lys til anden sæson af serien måneder forud for seriens debut”, siger Jennifer Salke, chef for Amazon Studios. “Den nye sæson vil tage vores helt til en ny, spændende og farlig verden.”

“Vi er begejstrede over, at den første sæson har skabt så meget entusiasme,” udtaler Cuse. “Vi kunne ikke være mere glade for at arbejde sammen med Amazon og for at have muligheden for at filme meget tæt på Amazonas for at fortælle det næste store Jack Ryan-eventyr.”

“Fra første dag havde vi kun én skuespiller på vores rolleliste til denne serie – John Krasinski,” fortæller Amy Powell, formand for Paramount Television. “Vi er så glade for, at han er vores Jack Ryan, og at vi får mulighed for at lave endnu en sæson med dette utroligt talentfulde hold. Vi er blevet blæst bagover af det, som hele vores hold har leveret til sæson et, og vi kan næsten ikke vente til, at alle kan se den til sommer.”

Første sæson af Tom Clancy’s Jack Ryan bliver udgivet globalt den 31. august og vil dermed blive tilgængelig på PrimeVideo.com for Prime Video-medlemmer i mere end 200 lande og områder.

Kilde: Amazon presse

I samme kategori

Back to top button